Regina magiei albe este în doliu de 8 martie. A murit soţul vrăjitoarei Maria Câmpina!

A murit soțul reginei magiei albe, Maria Câmpina, la vârsta de 74 de ani. "A fost mai bolnav de ceva vreme", spune aceasta.

08 mart. 2023, 20:37
Regina magiei albe este în doliu de 8 martie. A murit soţul vrăjitoarei Maria Câmpina!

Este jale mare, Maria Câmpina este în doliu! Bărbatul celebrei vrăjitoare s-a stins din viață, iar familia îl plânge acum pe nea Hoby, așa cum era cunoscut.

Maria Câmpina a făcut primele declarații despre pierderea pe care a suferit-o, aceasta fiind extrem de îndurerată. Hoby a murit fix de 8 Martie, Ziua Femeii transformându-se într-o zi neplăcută pentru cea supranumită ”regina magiei albe”.

Contactată de FANATIK pentru a afla dacă este adevărată informația care a ajuns la urechile noastre, Maria Câmpina a confirmat totul și a oferit detalii despre starea de sănătate a soțului ei dinainte să de prăpădească. Acesta era destul de bolnav în ultima perioadă, iar tratamentele pe care le-a urmat pentru afecțiunea sa se pare că nu au fost prea eficiente.

E adevărat că a decedat acum o oră. A fost mai bolnav de ceva vreme. Avea o infecție în piele. Am fost și în Turcia, și în Franța. Am urmat tratament după tratament și am sperat să se facă bine. Dumnezeu să-l ierte, ce să mai zic!”, a declarat Maria Câmpina.

„Suntem aici cu toții, lume adunată, neamuri, nepoți…”, ne-a mai spus Maria Câmpina, dezvăluind că toată familia, toți oamenii care l-au iubit îl conduc, iată, pe ultimul drum.

Maria Câmpina a prezis moartea Elenei Ceaușescu. Ce i-ar fi ghicit soției dictatorului, în tarot
Moartea soțului a șocat-o chiar și pe celebra prezicătoare, mai ales că aceasta s-a pregătit să sărbătorească, așa cum o fac mai toate femeile, această dată specială de 8 Martie.

Maria Câmpina ne-a spus și care este cea mai frumoasă amintire pe care o are cu soțul ei, o întâmplare pe care nu o va uita niciodată. „Nu o să uit când am sărbătorit de Sfântă Mărie, cu lăutarii… Nu voi uita nunta noastră niciodată. Noi ne-am căsătorit în anul 1969, pe 21 septembrie. A trecut multă vreme împreună. Am dus o viață fericită. Avem 9 copii, peste 50 de nepoți, e o familie mare, se numește familia regală.

Soţul vrăjitoarei Maria Câmpina, acuzat de escrocherii imobiliare
Eu sunt Maria Câmpina – regina magiei albe, iar Hoby a fost judecător al rromilor. Împreună judecam, mergeam la oameni, la toată lumea. Noi împăcam oamenii care aveau discuții, nu mergeam la tribunal. A murit la 74 de ani, încă era în putere, dar uite, cu boala asta care s-a declanșat de la Covidul ăla…”, a mai spus Maria Câmpina pentru FANATIK.

„Astăzi este o zi îndurerată pentru mine și toată familia mea! Azi s-a stins din viață cea mai puternică persoană, și anume, bătrânul nostru, tataie Hoby, regele țiganilor din România! Dumnezeu să te ierte, tataie. Îți mulțumim pentru numele frumos pe care l-ai lăsat în urmă”, a scris Marin Solomon, unul din nepoții văduvei Maria Câmpina, pe Facebook.

Elena Ceaușescu ar fi fost avertizată de Maria Câmpina că va muri, cu două luni înainte de Revoluție, dar nu a ascultat: „A tras cartea neagră. E vărsare de sânge!”

Maria Câmpina, Regina Magiei Albe din România, cea mai cunoscută clarvăzătoare a țării, a fost invitată la emisiunea „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube „theXclusive”, unde a vorbit despre legătura pe care a avut-o cu Elena Ceaușescu, dar și despre faptul că moartea ei, împreună cu fostul președinte

„Elena Ceaușescu, cu șoferul ei, cu femeia în mașină, la 11 noaptea a venit la mine. A venit la mine și m-a descoperit, și am tras cartea de tarot și mi-a spus «vreau să fii la supravegherea mea cât vom trăi aici»”, a mărturisit Maria Câmpina.

Întrebată de Mihai Ghiță dacă își amintește ce i-a spus prima oară, Maria Câmpina a răspuns: „Vă spun. A intrat, eu m-am speriat când am văzut-o, că a venit femeia asta cu ea, peste mine. Atunci era domnitoarea țării, te speriai că vine peste tine, și nu era voie să ghicim oriunde cu dictaturile, atunci. Și a intrat în casă și spun :«De ce ai venit cu doamna Elena aici?». «Nu te speria», a zis, «N-am venit cu ea cu răutate, are și ea nevoie de ajutorul tău».

Ea credea (n.r.: Elena Ceaușescu, în ghicitul în cărți). Și atunci când a venit a spus: «Nu te speria, stai liniștită, am venit la tine, m-a adus vecina mea că tu i-ai făcut bine. Vreau să mă ajuți. Vreau să fii la supravegherea mea cât vom sta. Și tu o să fii de mine supravegheată». Eu am rămas așa… «Bine, doamna Elena, cu ce dorești să te ajut?»

«Vreau să nu fie lumea cu ochi răi pe noi, vreau ce zic eu să zică și Ceaușescu, și unde mă duc eu, să fiu lângă el, picior la picior, fără mine să nu facă nimic». Dorea să fie de Ceaușescu iubită și ascultată și să țină la ea în continuare, și ce-o zice ea, să zică și el, după ea. Să conducă ea cu el, împreună”.

Maria Câmpina a avertizat-o pe Elena Ceaușescu de faptul că va fi omorâtă

Puțină lume știe acest lucru, dar Maria Câmpina, clarvăzătoarea României, a prevestit ce avea să se întâmple cu soții Ceaușescu, ba chiar a avertizat-o pe Elena de acest lucru, însă soția fostului președinte nu a crezut-o și a ignorat sfatul ei.

„M-a chemat la ea, la Snagov și acolo i-am tras cărțile. Când a tras cartea, a tras cartea neagră. Cartea neagră cu puncte negre pe ea, lacrimi. Aia a nimerit-o și a tras-o, și i-am spus așa: «Doamna Elena, ai tras cartea neagră. Ia zborul și plecați, că e vărsare de sânge». Când i-am spus așa, s-a supărat pe mine. I-am spus-o cu două luni până să vină Revoluția”, a povestit Maria Câmpina.