Maria Câmpina a prezis moartea Elenei Ceaușescu. Ce i-ar fi ghicit soției dictatorului, în tarot

Maria Câmpina, cunoscută și sub numele de Regina Magiei Albe de la noi din țară, a povestit, într-un interviu, despre cum a decurs întâlnirea pe care a avut cu Elena Ceaușescu.

31 mai 2022, 09:03

Cândva Prima Doamnă a României, Elena Ceaușescu, soția diactatorului Nicolae Ceaușescu, a decis la un moment dat să o viziteze pe Maria Câmpina pentru a îi ghici în cărțile de tarot. Din păcate, celebra tămăduitoare nu avea să îi dea vești bune.

Maria Câmpina i-a zis Elenei Ceaușescu că va muri

Invitată în cadrul emisiunii online „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, Maria Câmpina a făcut dezvăluiri neştiute despre întâlnirea cu Elena Ceauşescu.

Citește și: Ilie Năstase, dezvăluiri halucinante din perioada comunistă. Lovit de temutul Gheorghe Maurer, mâna dreaptă a lui Ceaușescu: „Nu-mi place asta la tine, mai flăcăule!”. Întâlnirea secretă cu Elena Ceaușescu, după ce a fost acuzat că a vândut meciul americanilor VIDEO

Regina Magiei Albe a povestit cum s-a trezit la ora 23:00 cu soţia lui Nicolae Ceauşescu la ea acasă, alături de o altă femeie. Elena Ceaușescu a vrut să știe dacă soțul ei îi va fi alături toată viață.

„Elena Ceaușescu cu șoferul ei, cu femeia în mașină, la 11 noaptea a venit la mine.

– Cu ce dorești să te ajut?

– Vreau cu Ceaușescu. Să fie cu mine. Ce-oi zice eu, să zică el, după mine. Și unde m-oi duce eu, să fie lângă mine, picior la picior. Fără mine să nu facă nimic.” , a povestit Maria Câmpina, la emisiunea „În oglindă”.Tămăduitoarea Câmpina a avertizat-o să plece, împreună cu Nicolae Ceaușescu, încât viitorul lor nu arăta deloc bine.

„Doamna Elena, ai tras cartea neagră. Ia-ți zborul și plecați, că e vărsare de sânge”, a mai spus Maria Câmpina, în cadrul aceleași emisiuni.

Cine este, de fapt, Maria Câmpina

Regina Magiei Albe din România, Maria Câmpina, şi-a primit titlul de regină de la regretatul parapsiholog Ion Ţugui, care a fost la postul de televiziune Tele7abc şi de la mai mulţi parapsihologi specialişti, după anul 1989. De atunci, a fost încoronată drept regina incontestabilă a Magiei Albe din România.

A participat la multe concursuri şi conferinţe de presă. La un concurs extrem de important, unde au participat peste 80 de tămăduitoare şi clarvăzătoare, Maria Câmpina a obţinut locul I iar de atunci a rămas lidera de necontestat a vrăjitoarelor, clarvăzătoarelor şi a tămăduitoarelor din România.

Citește și: Mărturii spectaculoase: Nicolae şi Elena Ceauşescu, sex de faţă cu gardianul

Cu cele şase fiice ale sale, Sidonia, Aurelia, Sultana, Sunita, Mirela, Lisabona şi Amalia, rezolvă orice fel de probleme ale oamenilor.