Regina Magiei Negre şi Prinţesa Magiei Albe, condamnate la închisoare pentru dare de mită

Regina Magiei Negre şi Prinţesa Magiei Albe au fost condamnate la 4 ani şi jumătate de închisoare pentru dare de mită. Surorile Sidonia şi Andreea Lider au încercat să mituiască judecătorii. Acestea au oferit 45.000 de euro şi o maşină de lux în schimbul eliberării din arest a soţului uneia dintre ele, informează România TV.

10 iul. 2013, 05:52
Regina Magiei Negre şi Prinţesa Magiei Albe, condamnate la închisoare pentru dare de mită

Prinţesa Magiei Albe, Sidonia, şi sora sa, Andreea Lider, cunoscută drept Regina Magiei Negre, sunt acuzate că au încercat să îi mituiască pe magistraţii de la Judecătoria Sectorului 5, dar şi pe cei de la Tribunalul Bucureşti.

Prinţesa Magiei Albe, Sidonia, ar fi plătit 45.000 de euro şi ar fi dat un bolid de lux în valoare de 60.000 de lei pentru a-i scoate din arest pe soţul şi pe fiii ei.

Soţul Sidoniei era acuzat de tâlhărie şi sechestrare de persoane, iar fiii acesteia erau acuzaţi de şantaj şi cămătărie. Soţul Sidoniei era monitorizat într-un dosar privind furtul a 200 de maşini de lux. Cel care i-a promis că-l va elibera din arest a fost chiar unul dintre clienţii săi.

În ceea ce le piveşte pe cele două vrăjitoare, acestea au fost condamnate la 4 ani şi jumătate de închisoare, însă decizia nu este definitivă.

Citeşte şi Regina Magiei Albe, cea mai bogată vrăjitoare din România VIDEO