Fostul soţ al Stelei Popescu a murit. Regizorul Dan Puican se afla la Pelerinajul de Sfânta Maria

Regizorul Dan Puican, fostul soț al Stelei Popescu, a murit în timp ce se afla la Pelerinajul de Sfânta Maria, la Mănăstirea Sâmbăta de Sus.

14 aug. 2021, 12:13
Fostul soţ al Stelei Popescu a murit. Regizorul Dan Puican se afla la Pelerinajul de Sfânta Maria
Regizorul Dan Puican

Fostul soţ al Stelei Popescu a murit la vârsta de 88 de ani. „Dan Puican a avut nu numai calitatea de soț al Stelei Popescu, a fost unul dintre cei mai mari prieteni ai artiștilor români”, a declarat în direct la Antena 3, actorul Alexandru Arșinel.

Născut pe  6 martie 1933, la Oltenița, Dan Puican a activat ca actor și regizor la Radiodifuziunea Română, fiind cunoscut pentru activitatea sa în domeniul teatrului radiofonic, unde a regizat peste 1000 de piese de teatru scoase în eter.

Citeste si Trei ani de la moartea Stelei Popescu. Fostul soţ al artistei: „A fost iubirea mea din tinerețe”

Fostul soţ al Stelei Popescu a murit

Dan Puican și Stela Popescu au fost căsătoriți în perioada 1960 – 1969.

Au trecut deja trei ani de la decesul Stelei, pe care am iubit-o și am îndrăgit-o mereu. Îmi este dor de ea, chiar dacă noi ne-am despărțit, în tinerețe. Nu ne-am mai înțeles, dar am rămas prieteni, venea la noi acasă, la masă, râdeam împreună. Nu am ascuns asta niciodată. Nu am mai fost la cimitir la Stela pentru că este foarte departe, însă soția mea a împărțit niște pachete, la trei ani de la moartea ei, de pomană. 

Asta facem în fiecare an. Acum, cu pandemia asta, nu mai are timp lumea să se gândească la artă, la teatru”, spunea regizorul Dan Puican după dispariția fostei sale soții, Stela Popescu. Actrița a decedat la data de 23 noiembrie 2017.