Trei ani de la moartea Stelei Popescu. Fostul soţ al artistei: „A fost iubirea mea din tinerețe”

Pe 23 noiembrie 2020 s-au împlinit trei ani de la moartea Stelei Popescu. Fostul soţ al actriţei, regizorul Dan Puican, şi actuala lui soţie i-au făcut, în weekend, parastas regretatei actriţe. Bărbatul a povestit că era într-o relaţie foarte bună cu cea care "a fost iubirea lui din tinereţe".

24 nov. 2020, 15:11
Trei ani de la moartea Stelei Popescu. Fostul soţ al artistei: „A fost iubirea mea din tinerețe”
S-au împlinit trei ani de la moartea Stelei Popescu

Trei ani de la moartea Stelei Popescu. ”I-am dat de pomană niște pachete și pentru că a fost dezlegare la pește în postul Crăciunului, i-am dat de pomană și pește. Stelei îi plăcea mult. Soția mea a visat-o joi. Stela a fost iubirea mea din tinerețe.

Am rămas în relații bune. Am colindat pe 5 continente împreună, am fost în 35 țări, iar soția mea s-a împrietenit cu ea. Venea la noi la masă. Soția îi făcea zacuscă și alte bunătăți de casă.

Trei ani de la moartea Stelei Popescu

Chiar înainte să moară am vorbit cu ea marți, ca să vină la noi la masă sâmbătă, soția o aștepta cu pește și m-a întrebat dacă am și vin din acela bun, roșu, căci îi plăcea vinul roșu. Iar joi seara a murit. Un prieten contabil, domnul Duru a alertat-o pe Doina, fata adoptivă a Stelei, că nu răspundea la telefon și așa a găsit-o pe jos, în casă. Anul acesta n-am mai ajuns la cimitir, doar la biserică

”, a declarat Dan Puican pentru Click.ro.

Citeşte şi: Reacţii după moartea actorului Vladimir Găitan. „O veste sfâşietoare. De ce ai plecat? Mă doare…”

Fiica adoptivă a Stelei Popescu a moştenit o AVERE

Doina Maximilian, fiica adoptivă a Stelei Popescu, este și moștenitoarea marii artiste. Femeia în vârstă de 65 de ani a rămas cu o avere impresionantă şi a reușit, deja, să cheltuiască o sumă uriașă din moștenire.

Doina Maximilian a fost adoptată de Stela Popescu și Puiu Maximilian în urmă cu ani buni. Tatăl ei s-a stins din viață în urmă cu 21 de ani, în timp ce Stela Popescu a decedat pe 23 noiembrie 2017. De atunci, fiica celor doi moștenește averea lăsată de părinții adoptivi.

Fiica actrițe a moștenit un bloc de trei etaje în București, estimat la aproximativ 500.000 de euro. Totodată, la aceasta se adaugă și vila din Crevedia, ce valorează aproape 220.000 de euro. Moștenitoarea Stelei Popescu deține și o vilă la mare, în stațiunea 2 Mai, evaluată la 200.000 de euro.

În centrul Capitalei, Doina Maximilian a moștenit o vilă de peste 250.000 de euro. Însă averea sa nu se oprește aici. Femeia deține acum un apartament pe Calea Moșilor și o casă pe Strada Thomas Masaryk, numeroase terenuri, dar și un cont de 300.000 de euro.