Regizorul Michael Winner mai are 18 luni de trăit şi vrea să-şi sfârşească zilele la Dignitas

Regizorul Michael Winner spune că a contactat deja o clinica elveţiană, unde bolnavii care vor să moară cu demnitate, vin să se sinucidă asistaţi de specialişti. Regizorul se luptă cu o boală mortală, cu care s-a ales după ce a mâncat o stridie alterată, în 2007.

RomaniaTV.net
05 oct. 2012, 20:52

„Dignitas mă poate ajuta”, a declart Michael Winner, după ce medicii i-au spus că mai are de trăit vreun an şi jumătate, scrie Daily Mail.

Winner a povestit că a contactat clinica de sinucidere asistată din Elveţia şi că procesul de „admitere” în acea clinică este foarte complicat şi presupune o serie de formalităţi. „Nu intri acolo şi le spui – hei, am venit, faceţi ce-i mai rău! „, a povestit regizorul care a precizat că trebuie să faci o grămadă de formalităţi, să completezi seturi de hârtii, să faci mai multe examene medicale, să le repeţi.

Regizorul în vârstă de 76 de ani a făcut aceste mărturisiri într-un interviu acordat unei publicaţii înainte de a-i mărturisi ce vrea să facă soţiei lui, Geraldine, cu care s-a căsătorit anul trecut, după 55 de ani de când o cunoscuse şi se îndrăgostise de ea, scrie Daily Mail, fără a preciza însă despre ce publicaţie este vorba.

Winner a întâlnit-o prima oară pe Geraldine în 1957, când ea avea 16 ani şi era o aspirantă la actorie şi balet. El avea atunci 21 de ani. Au început să se întâlnească după ce ea a fost la o audiţie pentru un rol în primul lui film pe care îl realizase.

După câteva luni, s-au despărţit, iar ea a plecat în Franţa, unde s-a căsătorit şi a făcut trei copii, iar el s-a mutat la Hollywood, pentru a-şi desăvârşi cariera. Se lăuda pe-atunci că are câte 40 de amante pe an şi recunoştea că este „un infidel notoriu”. Între iubitele lui a figurat şi Jenny Seagrove, în perioada 1987-1994, Lorraine Doyle, în perioada 1984-1986 şi Vanessa Perry, care ete cu 30 de ani mai tânără decât el şi cu care a stat 5 ani, până în 1999.

Se lăuda mereu spunând că el nu vrea să se însoare niciodată, dând vina pentru acest refuz pe o „deficinţă mintală”. Dar în 2005, el şi-a adus aminte de dragostea lui din tinereţe, Geraldine Lynton-Edwards şi a rugat-o să se mute împreună cu el, în somptuasa lui locuinţă din Londra.

După puţin timp însă, Geraldine a fost alungată de regizor şi „înlocuită” cu secretara lui Paola Lombard, de 39 de ani. Aceasta a apucat să stea vreo câteva săptămâni cu el, pentru că a fost alungată, iar Geraldine, „recuperată”. Anul trecut, în sfârşit, Winner a luat-o de nevastă pe Geraldine, cu acte-n regulă.