Reglare de conturi cu bâte şi bolovani în Teleorman. Un copil a fost rănit VIDEO

O reglare de conturi cu bâte şi bolovani a avut loc între două grupări de interlopi dintr-o localitate din Teleorman. O casă în care erau şi mai mulţi copii a fost distrusă de ploaia de pietre aruncate de rivalii proprietarilor. Unul dintre copii a fost rănit.

26 iun. 2014, 11:14

A fost scandal monstru în Telorman! Găştile rivale din localitatea Pietroşani s-au batut din nou. Potrivit mditv.rofamilia interlopului Soisun, arestat pentru tentativa de omor, a fost atacata de mai multi indivizi din tabara rivala.

Atacatorii au venit inarmati cu bate si bolovani si le-au distrus locuinta parintilor lui Soisun. Apoi au intrat in curte si au lovit unde au putut.

Citeşte şi: Scene CUMPLITE la Reşiţa. Scandal între ţigani, oprit cu focuri de armă VIDEO

În casa erau mai multi adulti si copii minori care s-au speriat de moarte sub ploaia de bolovani. Ramasi fara bolovani, atacatorii au pus mana pe bate, au intrat in curtea familiei lui Soisun si au inceput sa loveasca.

Disperati au sunat la 112. Oamenii au facut plangeri la politie si cer sa se faca dreptate. Politistii fac acum cercetari pentru distrugere si in functie de rapoartele medicilor legisti ar putea sa-i cercetateze pe atacatori si pentru vatamare corporala. In schimb atacatorii se plang ca ei sunt cei agresati.

Citeşte şi: SCANDAL între două familii de romi, în Capitală. Un poliţist a fost atacat cu sabia


loading...