Reglare de conturi între interlopi, la Iaşi: „Dacă nu fugea, copilul meu era mort în săbii și cuțite!”

Reglare de conturi între interlopi, la Iaşi. După miezul nopţii, poliţiştii au găsit în mijlocul drumului un autoturism marca BMW Seria 3, abandonat şi cu motorul pornit. Oamenii legii au făcut câteva verificări pentru a stabili cine a condus autoturismul.

21 dec. 2021, 09:34
Reglare de conturi între interlopi, la Iaşi: „Dacă nu fugea, copilul meu era mort în săbii și cuțite!”
Reglare de conturi între interlopi, la Iaşi

Reglare de conturi între interlopi, la Iaşi. În jurul orei 3:00, la mașină au ajuns polițiștii criminaliști, care au luat amprente și au găsit o sabie ninja. La scurt timp, lângă autoturism au venit câteva femei, care au susținut că sunt rudele bărbaților care au fugit din mașină. Acestea le-au povestit polițiștilor o variantă halucinantă.

Citeşte şi: Lovitură teribilă pentru Clanul Duduianu. Florin Salam, răzbunat: ce se întâmplă cu averea interlopilor

Reglare de conturi între interlopi, la Iaşi

Una dintre femeile ajunse la mașina abandonată a vrut să le transmită un mesaj „Brăilenilor”, adică unora dintre membrii clanului Tănase. Femeia a povestit că fiul ei a fost atacat cu săbiile în centrul orașului de către frații „Brăileanu”, adică de Vandam și de Jean.

Dacă nu fugea, copilul meu era mort în săbii și cuțite! Vreau să se facă dreptate. Ce se întâmplă cu clanurile astea?!… Jan, Claudiu, Vandam, dacă nu mă țin de capul vostru să intrați la pușcărie.

Ce aveți cu copiii mei, măi nenorociților? Ați venit de la Brăila ca să băgați spaima în Iași! O să mergeți la pușcărie”, a spus una dintre femeile prezente, potrivit Bzi.ro.

Polițiștii ieșeni au anunțat că efectuează în continuare verificări. „În noaptea de 19 spre 20 decembrie 2021 am fost sesizați despre faptul că, pe o stradă din municipiul Iași, este un autoturism abandonat. În urma aspectelor constatate au fost indisponibilizate mai multe bunuri găsite în autoturism. De asemenea, a fost identificat proprietarul”, au precizat ieri reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.