Regrete ale femeii măritate care te privesc şi pe tine

Fie că recunoaştem, fie că nu, toate avem regrete care sălăşluiesc în adâncul nostru, iar Kevin Hansen, fondatorul site-ului secretregrets.com, ştie cel mai bine care sunt părerile de rău ale oamenilor, mai ales după ce a strâns 25.000 de astfel de mărturii. Hansen îşi aminteşte, însă, şase dintre cele mai emoţionante regrete scrise, toate aparţinând femeilor măritate.

RomaniaTV.net
09 apr. 2013, 07:20
Regrete ale femeii măritate care te privesc şi pe tine

Cand vine vorba de marturiile unor straini anonimi despre secrete care ii macina, omul avizat care poate vorbi in cunostinta de cauza despre ele este Kevin Hansen, fondatorul site-ului secretregrets.com.

Lansat in urma cu trei, pagina web a publicat aproximativ 25.000 de pareri de rau.. si inca mai aduna zilnic multe altele.

In pofida numarului mare de regrete primite, Hansen isi aminteste sase dintre ele, toate apartinand femeilor maritate. Simplitatea lor a dat de gandit jurnalistilor de la Huffington Post Lifestyle care s-au intrebat: Poti fi acestea etalon pentru marile regrete ale femeilor casatorite?

Regretul nr. 1

Regret ca te-am mintit astfel. Sa fiu casatorita cu tine este cel mai minunat lucru care mi s-a intamplat vreodata in viata. Dar imi pare rau, fiul meu nu este si al tau. Este al fratelui meu vitreg. A venit plangand la mine in dimineata zilei dinaintea casatoriei noastre. Ne-am iubit. De ce trebuie sa fim rude? Imi pare rau ca, de fapt, nu regret nimic. Nu regret copilul. Nu regret nimic din ce s-a intamplat intre mine si fratele meu vitreg. Stiu ca voi purta povara asta tot restul vietii.

Regretul nr. 2

Regret ca, saptamanal, imi mint sotul. Il mint ca ma duc la cursuri doar ca sa pot sta intr-o cafenea, sa citesc o carte si sa ma bucur de timp pentru mine. Ii spun ca sunt prinsa in trafic ca sa mai fur 30 de minute pentru a cumpara ceva pentru mine. Il mint cu privire la cati bani fac. Il mint cand ma suna sa ma intrebe ce fac. Il mint ca imi fac pedichiura. Il mint ca trag un pui de somn. Stiu ca este gresit, dar nu stiu cum sa fac aceste mici lucruri fara sa ma certe el… asa ca mint. Este un mare regret al meu, mai cu seama ca imi invat copiii cat de important este sa spui adevarul.

Regretul nr. 3

Regret ca ma simt legata de maini si de picioare, de cinci ani incoace, si ca am sentimentul ca nu pot fugi nicaieri. Regret ca ma simt singura chiar daca sunt intr-o camera plina cu oameni. Viata mea a fost consumata de copilul meu si de sentimentul ca trebuie sa satisfac nevoile sotului meu pentru a se realiza el in cariera. Regret ca simt ca sunt aici doar pentru a-i pregati masa si a-i spala hainele. Regret ca ma simt singura atunci cand trebuie sa am grija de copii, de casa si tot restul. Regret ca a trebuit sa infrunt singura problemele mele de sanatate si ca simt ca nu am cui sa ii cer ajutor. Regret ca nu m-am dus la scoala pentru mine, insami. Regret ca nu am avut propria mea sansa in viata, care nu stiu daca va veni vreodata.

Citeşte continuarea pe Lyla.ro.