Reîncepe GOANA după AUR: Unde poţi să te ÎMBOGĂŢEŞTI rapid

Istoria se repetă, iar în 2014 suntem pe cale să asistăm la o "reluare" a "Goanei după Aur", asemănătoare cu cea din 1849.

26 feb. 2014, 11:38

De curând, americanii au început să găsească „aur neatins până acum de mâna omului”, în locuri în care nici nu s-ar fi aşteptat să găsească vreo urmă a preţiosului metal. Pe înălţimile Californie, din cauza secetei severe, aurul a început să iasă la suprafaţă. 

Americanii spun că aurul descoperit de ei nu ar fi fost exploatat până acum. Dar de acum încolo, în timp ce nivelul apelor va continua să scadă, accesul oamenilor cu utilaje de exploateare, în aceste zone, va fi mai uşor, informează postul american de televiziune CBS.

„Pănă acum, vedeai doar câte un cap de familie (scotocind după aur, n.r.). Acum, vezi toată familia” făcând acest lucru, a declarat, pentru CBS, Kevin Hoagland, un reprezentant al Gold Prospectors Association of America.

Citeşte şi Perioadele de secetă din Europa vor creşte cu 80% până în anul 2100

Oamenii caută fie de unii singuri, cu mijloace simple, tradiţionale, fie cu ajutorul tehnologiei ultramoderne preţiosul metal peste tot, cu condiţia să nu fie vorba despre vreun teren privat şi să nu fie deja în exploatarea vreunei persoane.