Relaţia ascunsă a lui Cătălin Botezatu. „M-am îndrăgostit la prima vedere!”

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunsocuţi designeri români, iar viaţa sa personală a ajuns de multe ori subiect de presă. Puţini ştiu însă cine a fost prima femeie de care s-a îndrăgostit celebrul creator de modă.

05 feb. 2021, 16:09
Relaţia ascunsă a lui Cătălin Botezatu. „M-am îndrăgostit la prima vedere!”
Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a fost îndrăgostit lulea de Bianca Brad, considerată una dintre cele mai frumoase femei din România în anii ’90. Fostă Miss România, blonda cu ochi albaștri apărea și în reclame, iar frumusețea ei l-a fermecat și pe designer, care nu se ferește să spună că s-a îndrăgostit la prima vedere.

Relaţia ascunsă a lui Cătălin Botezatu

Din păcate pentru designer, sentimentul nu era reciproc, iar Bianca Brad l-a refuzat! „M-am îndrăgostit de ea la prima vedere, când susțineam împreună examenul la Facultatea de Teatru. Ea mi-a îndrumat pașii către modă. Despre această femeie superbă, frumoasă, pot spune doar lucruri minunate. De aproape 30 de ani, Bianca Brad reprezintă un etalon de frumusețe. M-am îndrăgostit de ea la prima vedere, când susțineam împreună examenul la Facultatea de Teatru. Ea mi-a îndrumat pașii către lumea modei. Îmi zicea, la un moment dat, că aș avea mari șanse să devin manechin, mai ales că, în acea perioadă, mulți manechini români rămăseseră în străinătate, fusese un exod puternic”, a declarat Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, mărturie şocantă de Anul Nou: „Am vrut să mă sinucid”

„Am susținut un concurs, am luat cu brio acele examene și am urcat pe scenă, alături de Bianca Brad. De acolo, a început nebunia, ei îi datorez ceea ce sunt. Fără doar și poate, frumusețea ei m-a răvășit complet. Din păcate, n-a fost să fie mai mult între noi. Mă bucur că a rămas la fel de frumoasă, are un suflet extraordinar. Îmi pare bine că a existat în viața mea o femeie ca Bianca Brad!” , a mai spus creatorul de modă.

Cătălin Botezatu, despre viaţa lui amoroasă: „Când realizezi că se scurge viaţa, ai mai vrea să mai faci ceva”

Bianca Brad l-a refuzat pe Cătălin Botezatu, dar l-a simpatizat pe Ştefan Bănică, alături de care a fost aproape să joace în „Liceenii”. „Nu visam eu Actorie, doream să intru la ASE, ca să lucrez în Turism, dar, după ce am participat la mai multe castinguri, pentru filme și reclame, am ales acest drum. N-am intrat din prima, la Teatru, d-abia din a doua încercare am fost acceptată. Eram frumușică, așa, blondă și cu ochii albaștri, regizorii mă vedeau potrivită pentru roluri, la casting eram mai mereu în centrul atenției. Am jucat și în „Al patrulea gard de la debarcader”, am fost la casting într-un costum de baie de culoarea pielii, nu era prea bine, am ales apoi un altul, cu flori. Iar în perioada 1997-1998 am făcut reclamă la celebrul săpun Lux”, a dezvăluit Bianca Brad.