Relaţia dintre Iulia Albu şi Anamaria Prodan. Ce spune stilista despre impresară: „Nu am repetat experiența”

Relaţia dintre Iulia Albu şi Anamaria Prodan. Stilista spune că nu a legat multe prietenii în showbiz, pentru că nu a rezonat cu acele persoane și a dezvăluit motivul pentru care relația apropiată cu impresara nu a rezistat.

30 mart. 2022, 08:35
Relaţia dintre Iulia Albu şi Anamaria Prodan. Ce spune stilista despre impresară: „Nu am repetat experiența”
Relaţia dintre Iulia Albu şi Anamaria Prodan

Relaţia dintre Iulia Albu şi Anamaria Prodan. Fostul jurat de la Bravo, ai stil! a mai dezvăluit că multe vedete îi cer sfaturi vestimentare, însă foarte puține dintre ele sunt și dispuse să plătească pentru acest serviciu.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu o face praf pe Iulia Albu: „A păstrat stilul de naftalină”

Relaţia dintre Iulia Albu şi Anamaria Prodan

Nu am prea mulți prieteni în showbiz pentru că, din păcate, nu avem interese comune. Pe Anamaria am consiliat-o cu câteva ocazii și chiar i-am alcătuit o echipă care să se ocupe de aparițiile ei în reviste. Cea mai bună copertă pe care a făcut-o vreodată a fost făcută cu mine şi echipa mea. Nu am repetat experiența. Per ansamblu, sunt oameni cu care nu pot rezona până la capăt.

Nu am lucrat cu absolut nicio vedetă cu contract. De fapt, ar fi corect să spun, nu am luat niciodată bani de la vreo vedetă pe consultanță vestimentară. Firește, multe mi-au cerut şi îmi cer sfatul la telefon, însă niciuna nu dorește să plătească onorariu pentru acest serviciu, în general, iar eu ofer consultanţă gratuită doar prietenilor apropiați. Este o situație WIN-WIN.„, a declarat Iulia Albu, potrivit Viva.ro.

Iulia Albu o face praf pe Andreea Bănică

În emisiunea “Poliția Modei”, de la Antena Stars, Iulia Albu a făcut-o praf pe Andreea Bănică. Stilista nu a iertat-o pe cântăreață. Astfel, Iulia Albu a făcut o comparație între felul în care Andreea arăta la începuturile carierei și cum arată în prezent.

Nu poți să îmi spui că ai plecat arătând ca Adelina Pestrițu înainte de operații și arăți ca Bianca Drăgușanu după operații și să spui că tu nu ai făcut nimic. Atunci avem o problemă”, a spus Iulia Albu, în cadrul emisiunii “Poliția Modei”.

Chiar dacă a remarcat o evoluție a stilului vestimentar al cântăreței, Iulia Albu nu a lăudat-o pe aceasta. “E o evoluție în cazul ei. Bine, nu tot timpul. Are povestea asta, tot timpul să adauge ea ceva. Cum ar fi aici, acea curea. De ce trebuia să pui o curea pe o rochie care e deja mulată? Din această încercare exagerată de a-ți sublinia talia, poți să o faci să dispară cu totul”, a mai afirmat criticul de modă.