Relaţie BOMBĂ în showbiz? Răzvan de la Neaţa, surprins când pleca de la Lidia Buble

Showbiz-ul autohton fierbe după ce presa de scandal a dezvăluit o nouă relaţie compromiţătoare: Răzvan Simion, matinalul de la "Neaţa cu Răzvan şi Dani" şi Lidia Buble.

RomaniaTV.net
24 iun. 2015, 10:33

Recent au apărut în presă imagini cu binecunoscutul prezentator Răzvan Simion ieşind din locuinţa Lidiei Buble. Deşi nici unul dintre cei doi nu au recunoscut oficial relaţia, aceasta este mai reală şi vizibilă ca niciodată, relatează Cancan.ro.

Potrivit unor surse din anturajul matinalului, acesta este un barbat relativ liber, şi asta deoarece s-a despărţit de soţie în urmă cu câteva luni, fiecare având propria sa viaţă, deşi legal nu au divorţat.

Scenă INCREDIBILĂ în direct la Neaţa. Flavia, sărutată CU FORŢA de unul dintre cei mai râvniţi burlaci VIDEO

Relatia dintre Răzvan şi Lidia Buble pare să dateze de ceva timp, deoarece în urmă cu două luni, cântăreaţa oferea presei declaraţii cu subînţeles. Din acele declaraţii, artista spunea că îşi doreşte lângă ea un bărbat matur, iar intenţia sa se potriveşte cu realitatea actuală, pentru că Lidia are 22 de ani, iar Răzvan 35.

Mai mult decât atât, în emisiunea de astăzi, matinalul Răzvan Simion a avut un fel de reacţie la cele apărute în presă: „Azi e singura zi în care îmi poţi cere mie explicaţii. Ştii expresia dacă roata e pătrată, tot se mai întoarce o dată?”, a spus Răzvan Simion.

Citeşte şi  Decizie dură luată de Antena 1 împotriva scandalagiului Răzvan Simion