Relu Fenechiu, mesaj din spatele gratiilor pentru Traian Băsescu

"Nu mă voi lepăda niciodată de familia mea". Este mesajul pe care i-l transmite Relu Fenechiu, fost ministru al Transporturilor, preşedintelui Traian Băsescu după ce şeful statului s-a distanţat de fratele lui, Mircea Băsescu, arestat preventiv pentru trafic de influenţă. 

RomaniaTV.net
24 iun. 2014, 11:52
Relu Fenechiu, mesaj din spatele gratiilor pentru Traian Băsescu

Relu Fenechiu, arestat din luna ianuarie în dosarul „Transformatorul”, a comentat pe blogul personal reacţia preşedintelui Traian Băsescu cu privire la arestarea fratelui său, Mircea Băsescu. Afectat de condamnarea la 5 ani de închisoare, fostul ministru al Transporturilor spune ferm că el nu-şi va lepăda familia. 

„Domnule Băsescu,

V-am văzut de două ori cu ochii în lacrimi în ultimele două zile. Vă înţeleg! Ştiu că vă este greu. …. Înţeleg că vă este greu să suportaţi ideea că cei dragi sunt după gratii, dar gândiţi-vă cum ar fi dacă aţi ştii şi că sunt nevinovaţi. Credeţi-mă, v-ar fi şi mai greu! …Domnule preşedinte, eu nu mă voi lepăda niciodată de familia mea!”, a scris Relu Fenechiu pe blogul personal. 

Tot din spatele gratiilor, afaceristul Corneliu Iacobov l-a atacat dur pe Traian Băsescu în urmă cu un an. În plus, susţinea el, preşedintele nu a uitat niciodată oamenii pe care vrea să-i pedepsească.

„Eu vă întreb şi mă întreb, dacă tu eşti un preşedinte de stat şi ai o justiţie independentă, de ce trebuie să te mândreşti că anumiţi oameni sunt parcaţi la Rahova? Ştiţi ce îmi doresc eu? Că suspiciunile la adresa lui privind casa din Mihăileanu, cu Flota şi celelalte dosare să parcurgă etapele acestei Justiţii independente, construite de el. Si să fie măsurat cum am fost măsuraţi noi şi am fost judecaţi noi”, declara Iacobov.