Remedii mahmureală: Ce merge şi ce nu după o noapte de pomină

Remedii mahmureala. E vara, e sezonul concediilor, al iesirilor si al petrecerilor. Daca ai exagerat cu bautura, cu siguranta ca a doua zi te vei simti mahmur. Exista mii si mii de remedii pentru mahmureala, unele care merg altele care sunt simple mituri.

27 iul. 2018, 20:09
Remedii mahmureală: Ce merge şi ce nu după o noapte de pomină

Iata numai cateva exemple de remedii mahmureala:

Remedii mahmureala #1: Cui pe cui se scoate – GRESIT

Mitul potrivit caruia nimic nu te trezeste din betie decat o alta bautura este total gresit. Desi se pare ca se amelioreaza simptomele, pentru sanatate este o bomba cu efect prelungit. Starea de rau, de mahmureala, este cauzata de toxicitatea alcoolului. Deci, trebuie sa-i dai organismului ragaz sa se recupereze, nu si mai mult alcool, spune dr. Charles Cutler, de la spitalul din Norristown (Statele Unite).

Remedii mahmureala #2: Mic dejun plin de grasimi – GRESIT

Unui ficat imbibat in alcool ultimul lucru care ii lipseste este o masa plina de grasimi. Un mic dejun cu oua ochiuri si bacon nu numai ca nu te va scapa de mahmureala, insa iti va da si arsuri la stomac. Mananca ceva usor si bea cat mai multa apa, spune dr. John Brick, cercetator in efectele alcoolului asupra organismului.

Remedii mahmureala #3: Cafeaua – DA sau NU

Cafeaua iti poate face bine, dar iti poate face si rau. Nu s-a descoperit inca de ce o data e OK si alta data nu. Daca esti un bautor de cafea, cel mai bine ar fi sa bei o cafeluta mica si sa astepti 30-60 de minute pentru a vedea efectele. Daca starea ti se inrautateste, uita de cofeina.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.