Remedii naturale care te scapă de hemoroizi

Hemoroizii sunt dilatații venoase (varicoase), care apar în interiorul canalului anal, la o adâncime de circa 4-5 cm, prin dilatarea unor mici pernițe venoase. Constipația, statul în șezut ore întregi și în mod repetat, sarcina și nașterea sunt câțiva factori care declanșează apariția de hemoroizi.

RomaniaTV.net
13 ian. 2015, 12:11
Remedii naturale care te scapă de hemoroizi

Odată ce au apărut, acești hemoroizi continuă să crească în dimensiune, iar traumatizarea lor (la defecație) produce dureri și sângerări. Uite câteva remedii naturale care te ajută să scapi de hemoroizi și durerile asociate cu ei.

Citeşte şi Cum poţi scăpa de coşuri într-o singură săptămână

Hrean

Taie 4-5 rădăcini de hrean, pune-le într-un vas cu 1,5 litri apă și lasă-le la fiert timp de 4-5 minute. Dă apoi vasul la o parte de pe foc și agaudă treptat, puțin câte puțin, 5 linguri de bicarbonat de sodiu. Acoperă vasul cu un carton în centrul căruia faci o gaură. Stai deasupra vasului, astfel încât aburul să încălzească zona dorsală. Tratamentul se efectuează 7 zile la rând.

Oțet de mere

Aplică pe hemoroizi, la fiecare două ore, un tampon de vață îmbibat în oțet de mere. Tratamentul se face în pararel cu o cură internă – dimineața, pe stomacul gol,  se bea apă cu oțet și miere de albine.

Citeşte şi Remedii naturale pentru petele pigmentate de pe piele

Albuș de ou

Se face o pastă din albuș de ou, bătut cu puțin ulei de măsline și vin alb și se aplică această pastă de mai multe ori pe zi pe hemoroizi.

Mai multe remedii care te scapă de hemoroizi pe Unica.ro.