Remedii naturiste pentru buzele crapate

Vremea de toamnă îşi pune amprenta asupra buzelor tale, care au acum nevoie de o grijă specială în faţa frigului şi a aerului uscat. Cum întotdeauna e mai bine să previi decât să vindeci, nu aştepta până e prea tarziu ca să iei măsuri, ci preîntâmpină crăparea buzelor folosind ingrediente naturale pentru îngrijirea lor şi evitand mâncărurile sărate.

RomaniaTV.net
06 nov. 2013, 20:43
Remedii naturiste pentru buzele crapate

E bine sa stii insa ca nu doar frigul de afara iti afecteaza buzele. Exista si alte cauze ale craparii lor, ca de pilda dezechilibrele hormonale, proasta functionare a glandei tiroide sau deficienta de vitamina B. Aceasta din urma poate fi remediata pe termen lung printr-o dieta naturala si sanatoasa, care sa includa multe alimente bogate in vitamina B. Cat priveste dezechilibrele tiroidiene, nu te sfii sa apelezi la ajutorul plantelor ce regleaza echilibrul hormonal. De asemenea, buzele pot crapa din cauza hipersensibilitatii la un nou tip de ruj, caz in care ar fi bine sa-l arunci la gunoi si sa nu mai cumperi vreodata un produs din aceeasi gama. Indiferent de cauza, daca ai deja buzele crapate, iti recomandam cativa pasi pe care ii poti urma pentru a le vindeca repede.

Foloseste ingrediente naturale

Bunicile noastre foloseau grasime de gasca sau de rata pentru a grabi vindecarea buzelor crapate. Acestea sunt remedii cu adevarat minunate, astfel ca, data viitoare cand faci rata cu portocale, nu arunca grasimea, ci pastreaz-o in frigider, ca remediu naturist. Daca nu ai nici gasca, nici grasime de rata, nu dispera! Uleiul de cocos, cel de masline, untul de shea sau chiar mierea de albine vor functiona la fel de bine. Aplica-le frecvent, pana ce buzele se vor vindeca!

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro.