Remediul care îți curăță plămânii de nicotină

Dacă din diferite considerente ai hotărât să te lași de fumat, este bine să știi că nicotina nu iese chiar atât de ușor din corp. Însă pentru a ajuta un pic mai mult poți să prepari remediul benefic pentru pămânii tăi descris în acest articol.

RomaniaTV.net
08 aug. 2017, 07:37
Remediul care îți curăță plămânii de nicotină

Nu fumatul în sine este o acțiune grea, ci renunțarea la acest viciu ce în timp pentru unii oameni devine o plăcere.

Doar 4% dintre cei care fumează reușeșc să renunțe la țigări fără a apela  la medicamente sau terapii care să îi motiveze.

Fumatul este un obicei destul de nociv pentru întregul organism care fovorizează dezvoltarea anumitor anomalii la nivelul organelor, deși pe moment nu se simte, în timp vei observa cum rezistența organismului tău va scădea și îți va fi din ce în ce mai greu să faci anumite sarcini simple precum alergatul sau urcatul scărilor.

Organismul este un mecanism complex care are capacitatea de a se autoregenera chiar și după ce ai fumat ani de zile. Însă chiar și așa toate substanțele pe care tu le-ai inhalat ani întregi nu se vor evapora ca prin minune, motiv pentru care este indicat să alegi o alimentație bogată în vitamine, minerale și alimente detoxifiante.

Ghimbirul și turmenicul

Ambele produse ajută la desfundarea arterelor prevenind astfel apariția aterosclerozei și a altor probleme ale aparatului cardiovascular. Cu cât le vei consuma mai des cu atât mai sănătos va fi ficatul tău deoarece ambele ajută la eliminarea toxinelor și a reziduurilor acumulate la nivelul acestui organ.

Bucurându-se de puternice efecte analgezice vor combate durerile și inflamațiile mai ales cele cauzate de artrită.

Află mai multe despre cum să elimini nicotina din organism AICI