Remediul rusesc cu ceapă te ajută să scapi de problemele glandei tiroide

În sezonul rece, ai grijă de sănătatea ta şi tratează-te cu ajutorul metodelor naturiste. Astăzi îţi prezentăm o metodă de peste hotare. Trebuie doar să îţi pui o ceapă pe gât şi vei rezolva una dintre cele mai comune boli din zilele noastre.

RomaniaTV.net
20 oct. 2015, 11:24
Remediul rusesc cu ceapă te ajută să scapi de problemele glandei tiroide

Un doctor rus jură că acest „medicament”, în combinaţie cu cântatul gutural, te va ajuta cu siguranţă să tratezi cea mai comună boală a timpului nostru.

Această reţetă vine de la Dr. Igor Kniazkina, un medic faimos din St. Petersburg, care recomandă folosirea cepei în tratamentul glandei tiroide.

Pentru ca acest remediu să funcţioneze, trebuie să respecţi următorii paşi. Seara, înainte de culcare, ia o ceapă şi tai-o în două jumătăţi, astfel încât sucul să se scurgă cu uşurinţă din ceapă. Acum, uşor-uşor, folosind mişcări circulare, masează-ţi gâtul în zona în care se află glanda tiroidă, folosind jumătăţile de ceapă.

Remedii naturale pentru dinţi şi păr sănătos

Apoi, fără să îţi speli gâtul după aplicarea cepei, pune-te în pat şi lasă sucul de ceapă să acţioneze peste noapte. Aceasta este o modalitate simplă, care încurajează complet natural funcţionarea glandei tiroide.

Sfatul Dr. Torsunov: cântă!

Un alt specialist, doctorul Oleg Torsunov, sfătuieşte toate persoanele care au probleme cu glanda tiroidă, în special pacienţii cu o funcţie redusă a acestei glande, să îşi ajute organul bolnav făcând un lucru simplu: să cânte „din gât” (Aici este implicată cea de-a cincea chakra, care se numeşte Vishuddha, şi este localizată la baza gâtului).

El spune că glanda tiroidă şi întregul sistem endocrin, în general, sunt asociate îndeaproape cu emoţiile umane, în special cu sentimentul de iubire.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.