Remus Cernea a luat credit de la bancă pentru a finanţa PSD VIDEO

A fost nevoit să-şi facă un credit de nevoi personale ca să ajungă deputat şi să finanţeze PSD. Vorbim despre controversatul deputat Remus Cernea, ale cărui venituri pe anul trecut erau prea mici pentru o asemenea investiţie în viitorul său politic. De altfel, Cernea a părăsit casa părintească şi a reuşit să-şi închirieze o locuinţă abia după ce a devenit parlamentar.

RomaniaTV.net
23 mai 2013, 09:32
Remus Cernea a luat credit de la bancă pentru a finanţa PSD  VIDEO

Odată devenit parlamentar, Remus Cernea a reuşit să se mute în propria locuinţă. Dar cu sacrificii. Anul trecut s-a împrumutat de la bancă pentru a face rost de bani pentru partidul care l-a făcut deputat. Asta în condiţiile în care veniturile sale declarate au fost mai mici de 6.500 euro, cât a donat PSD-ului.

Potrivit ultimei declaraţii de avere postate pe pagina deputatului Remus Cernea, acesta a contractat un credit în valoare de 56.000 de lei (echivalentul a 13.000 de euro) în 2012 de la Raifeisen Bank. Creditul este scadent în 2015.

„Am dispus de aceste sume. Nu este absolut nimic iesit din comun. O astfel de campanie a unei alianţe are două directii: o parte a finanţării campaniei pentru un candidat şi o alta pentru finanţarea campaniei la nivel naţional a alianţei. Si în privinţa venitului şi în privinţa creditului este totul absolut legal”, a declarat Remus Cernea la România TV.

În 2012, venitul fostului pesedist Remus Cernea a fost de sub 20.000 lei. De altfel, deputatul a locuit până de curând cu părinţii bugetari. Din aprilie s-a mutat însă într-o locuinţă nouă pe care şi-a aranjat-o aşa cum a visat.