Remus Pricopie le-a mulţumit reprezentanţilor MEN, inspectorilor şi sindicaliştilor pentru colaborare

Ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, le-a mulţumit luni reprezentanţilor ministerului, inspectoratelor şcolare, federaţiilor sindicale şi asociaţiilor de părinţi pentru colaborarea constructivă din cei doi ani de mandat.

15 dec. 2014, 11:28
Remus Pricopie le-a mulţumit reprezentanţilor MEN, inspectorilor şi sindicaliştilor pentru colaborare

Ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, a organizat luni o ultimă videoconferinţă înainte de predarea mandatului cu toţi inspectorii şcolari generali şi adjuncţi şi cu reprezentanţii ministerului. Ministrul Remus Pricopie a mulţumit pentru colaborarea foarte bună pe care a avut-o cu reprezentaţii ministerului şi ai federaţiilor în cei doi ani de mandat şi i-a asigurat pe toţi de respectul domniei sale„, se arată într-un comunicat de presă.

La videoconferinţă au mai participat preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Educaţie „Spiru Haret”, Marius Nistor, preşedintele Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ, Simion Hăncescu, preşedinta Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi, Mihaela Gună, şi preşedintele Consiliului Naţional al Elevilor, Eduard Mititelu.

CITEŞTE ŞI: Constantin Trăistaru a renunţat la funcţia de inspector şcolar general al municipiului Bucureşti