Renata, mesaj pe Facebook după ce a fost surprinsă în timp ce pleca în miez de noapte de la Tuncay

La doar o lună de când a anunţat divorţul, Andreea Marin a fost înlocuită de o altă femeie. Paparazii au obţinut imagini uluitoare cu cea care îi face vizite lui Tuncay. Este vorba de Renata, fosta iubită a lui Leo de la Strehaia. Bruneta a fost de mai multe ori în vizită la Tuncay, chiar şi în miezul nopţii, și a plecat de la el în capot şi în papuci de casă.

29 nov. 2016, 15:35
Renata, mesaj pe Facebook după ce a fost surprinsă în timp ce pleca în miez de noapte de la Tuncay

Aflată în atenţia presei după ce a fost fotografiată de Cancan ieşind din casa soţului Andreei Marin în miezul nopţii, Renata nu se lasă! Bruneta a început să comunice cu turcul pe modelul „Zânei”, prin mesaje motivaţionale în engleză publicate pe reţelele de socializare.

„Zâmbeşte. Ascultă. Aprobă. Şi apoi fă ce ceea ce-ţi doreai să faci oricum”, este mesajul postat de Renata pe o reţea de socializare, la o zi după ce au apărut imaginile cu ea ieşind din locuinţa lui Tuncay Ozturk, fostul soţ al Andreei Marin.

Vezi si: Andreea Marin, prima reacţie după ce Renata lui Leo de la Strehaia a fost filmată în timp ce pleca în miez de noapte de la Tuncay

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk s-au cunoscut în Turcia, în timp ce vedeta mergea la tratament la o clinică de renume din această ţară. Cei doi s-au căsătorit în 2013, iar Tuncay a decis atunci să îşi părăsească ţara natală.