Rent a car în varianta mai avantajoasă – RINO Rent a Car vă propune o altfel de abordare

Dacă aveți nevoie de închirierea unei mașini trebuie să aflați despre RINO Rent a Car, agenție de nișă ce activează în Cluj.

09 apr. 2021, 16:42
Rent a car în varianta mai avantajoasă – RINO Rent a Car vă propune o altfel de abordare

Rent a car. Ofertele sunt variate și, în plus, adaptate vremurilor moderne. Asta pentru că omul activ și aliniat cu tendințele actuale își dorește totul fast și eficient realizat. Va găsi o cale convenabilă de a alege și închiria o mașină prin ofertele de la RINO.

Închiriere direct din aeroport

Cu posibilitate de a prelua o mașină direct din aeroport, veți putea eficientiza și mai mult timpul petrecut călătorind. RINO Rent a Car poate pregăti mașina aleasă în prealabil, pentru ca aceasta să vă aștepte la sosirea în aeroportul Avram Iancu. Indiferent de oră și de zi, acest aspect vă permite o flexibilitate a programului. Și nu vă costă nimic în plus să optați pentru această variantă.

Condițiile de inchirieri auto Cluj și în acest caz sunt aceleași cu care RINO și-a obișnuit clienții. Adică aveți parte de flotă auto diversă, din care să alegeți ce corespunde cu preferințele și, de ce nu, cu tipul de călătorie. Mașinile sunt întreținute, arată impecabil, sunt sigure și verificate temeinic înainte de predare. Doritorii pot alege orice locație de predare și preluare, cele două pot fi chiar diferite, de oriunde de pe raza orașului Cluj Napoca. Nu se vor percepe taxe suplimentare pentru aceste preferințe.

Servicii disponibile 24/7

Una din marile probleme este timpul. Suntem condiționați de programul personal, dar și a celor din jur, de orarul de funcționare a diverșilor prestatori de servicii. Este chiar iritant când trebuie să așteptați, mai ales că simțiți că totul stă în loc. Nu este timp de pierdut! Atunci când trebuie să ajungeți în Cluj pentru un business meeting aveți nevoie de timp să vă pregătiți, nu să așteptați în aeroport următoarea cursă spre oraș. Atunci când aterizați în Cluj vă doriți să ajungeți mai repede acasă sau să explorați orașul, nu să căutați un mijloc de transport disponibil.

Astfel de situații sunt date uitării când veți solicita din timp o mașină să fie gata pregătită pentru preluare din aeroport. Când vine vorba de servicii de rent a car Cluj Napoca prin RINO Rent a Car disponibilitatea este una extinsă, 24/7.

Rezervarea unui autovehicul poate fi realizată online. Pagina oficială, rino-rent-a-car.ro, vă permite să faceți din câteva click-uri o rezervare. Concret, stabiliți ce autovehicul doriți, data și ora, locația de preluare și predare și eventual extra opțiunile dorite – puteți opta pentru solicitare de scaun de copil, GPS sau lanțuri de zăpadă, pentru un cost modic. Costurile totale vă sunt afișate imediat, în funcție de tariful per zi al autovehiculului dorit. Rezervarea nu vă costă nimic, însă vă asigură disponibilitatea mașinii dorite.

Ce mașini pot fi închiriate de la RINO Rent a Car

Varietate de opțiuni regăsim aici, care să corespundă cu bugete pe măsură. Astfel, regăsiți aici autovehicule clasa compact sau economy, până la cele full size, de la Skoda Fabia și până la Audi A6. În funcție de preferințe, puteți opta pentru o masină sigură, economică sau chiar una elegantă cu care să vă faceți apariția și drumurile peste tot prin oraș.

Nu știți ce să alegeți? Puteți cere consiliere profesională. Descoperiți de asemenea că tarifarea poate fi cu atât mai mică și mai avantajoasă, cu cât perioada de închiriere este mai mare. Nu doar planul tarifar este unul flexibil aici. Puteți opta pentru închiriere pe termen mediu sau lung de asemenea. Pachetele de servicii pot fi negociate, în funcție de cerințele pe care le aveți în vedere.

Închirierea auto este o necesitate. Optați pentru confort și siguranță, dar și pentru prețuri corecte. Toate acestea le veți găsi la RINO Rent a Car!

Contact:

+40 747 725 134 | +40 744 673 954 

[email protected]