REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ 2018 CONSTANTA: Bătaie pe cele mai bune licee din oraşul Constanţa

ADMITERE LICEUL 2018 CONSTANTA. Cinci elevi din judeţul Constanţa au fost admişi la liceu cu media 10, iar la polul opus 28 de elevi au intrat la liceu cu medii între 2.20 şi 2.99. Au rămas nerepartizaţi 40 de candidaţi, doar trei dintre aceştia având media peste 5.

RomaniaTV.net
08 iul. 2018, 12:26
REPARTIZARE COMPUTERIZATĂ 2018 CONSTANTA: Bătaie pe cele mai bune licee din oraşul Constanţa

REPARTIZARE COMPUTERIZATA 2018 CONSTANTA. ADMITERE LICEU 2018 CONSTANTA. Cinci elevi din judeţul Constanţa au avut media 10 de admitere la liceu, patru dintre ei intrând la Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân, iar unul la Liceul Teoretic Ovidius. De asemenea, patru elevi au avut media 9.99.

AFLĂ AICI LA CE LICEU DIN CONSTANŢA AI INTRAT

La polul opus se află 28 de candidaţi care au intrat la liceu obţinând medii între 2.20 şi 2.99, ei urmând să înveţe la mai multe unităţi de învăţământ, printre care Liceul Teoretic ”Emil Racoviţă” Techirghiol, Liceul Tehnologic Deleni, Liceul ”Regele Carol I” Ostrov, Liceul Tehnologic ”Carsium” Hârşova, Liceul Tehnologic Ion Podaru din Ovidiu, Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida, Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Albatros Constanţa, Licceul Tehnologic Axiopolis Cernavodă.

La o singură unitate de învăţământ ultima media de admitere a fost peste 9, dar la alte două ultima medie de admitere a fost aproape de 9.

Astfel, la Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân ultima medie de admitere a fost 9.42, la Liceul Teoretic Ovidius – 8.93, iar la Liceul Teoretic Traian – 8.92.

Totodată, în judeţul Constanţa au fost repartizaţi 82 de candidaţi din alte judeţe. Cei mai mulţi dintre aceştia sunt din Tulcea, dar sunt şi elevi din Brăila, Ialomiţa, Vâlcea, Vrancea, Giurgiu, Vaslui, Iaşi şi municipiul Bucureşti.

În judeţul Constanţa, 40 de elevi au rămas nerepartizaţi, dintre aceştia doar trei au obţinut medii peste 5, cea mai mare medie fiind de 6.35.  De asemenea, au mai rămas libere 289 de locuri libere.


loading...