Repetiţii pentru Parada militară de Ziua Naţională a României de 1 Decembrie. Se anunţă RESTRICŢII de circulaţie în Bucureşti

Publicat: Miercuri, 27 Noiembrie 2019 10:13 // Actualizat: Miercuri, 27 Noiembrie 2019 10:13 // Sursa: romaniatv.net

Ziua Naţională a României va fi sărbătorită cu o paradă militară în Piaţa Arcului de Triumf din Bucureşti. Militarii se pregătesc din greu pentru marşul care va avea loc în data de 1 Decembrie la Bucureşti. Miercuri au loc repetiţii pe Terenul de instrucţie Ghencea. Repetiţia finală va avea loc sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 09.00, în Piaţa Arcul de Triumf. 

Aproximativ 4.000 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii și Administrația Națională a Penitenciarelor, din care 500 militari din peste 20 de țări aliate sau partenere, aproximativ 200 de mijloace tehnice și peste 50 de aeronave, vor participa duminică, 1 Decembrie, începând cu ora 11.00, la Parada Militară Națională organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti.

Tot în Bucureşti va avea loc duminică, 1 Decembrie, începând cu ora 9.00, o ceremonie militară și religioasă de depuneri de coroane şi jerbe de flori la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I.

Cu ocazia Zilei Naţionale, Drapelul naţional va fi arborat în toate instituţiile militare din ţară, iar la bordul navelor maritime şi fluviale se va ridica Marele Pavoaz.

Militarii aflaţi în misiune în teatrele de operaţii din Afganistan, Balcanii de Vest și Mali, precum și cei aflați în misiune în Polonia, desfăşoară ceremonii militare şi activităţi specifice cu ocazia Zilei Naţionale.

Pentru buna desfăşurare a Paradei militare organizate cu ocazia Zilei Naţionale a României, Brigada Rutieră Bucureşti va impune restricții rutiere pe arterele care converg către Piaţa Arcul de Triumf, pentru zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8422
RON
25 May
noapte 9 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H