Romina Gingașu, despre problemele cu care se confruntă soțul ei, Piero Ferrari: „Am închis piscina, consumă cel mai mult”

Romina Gingașu, despre problemele cu care se confruntă soțul ei, Piero Ferrari. Românca măritată cu proprietarul companiei producătoare de mașini sport de lux, cu o avere estimată la 6,3 miliarde de euro, a oferit o imagine a vieții lor cotidiene, subliniind că succesul financiar nu elimină stresul și presiunea.

27 nov. 2023, 17:47
Romina Gingașu, despre problemele cu care se confruntă soțul ei, Piero Ferrari: „Am închis piscina, consumă cel mai mult”
Romina Gingașu, despre problemele cu care se confruntă soțul ei, Piero Ferrari

Romina Gingașu, despre problemele cu care se confruntă soțul ei, Piero Ferrari. „Avem și momente de liniște, avem și momente în care simți că totul o ia razna. Sunt probleme care vin zi de zi, dacă nu sunt juridice, sunt din Formula 1; dacă nu, sunt din producție. Întotdeauna există o problemă. Eu în primii ani credeam că așa va fi doar o perioadă și că o să se termine, dar au trecut șapte ani și nu s-au terminat.

Zi de zi e ceva nou. Nu ne referim la declarația fiscală pe care Piero o face și este unul dintre cei mai respectați oameni din Italia pe chestia asta. El mai are alte două companii, dar problemele din Formula 1 sunt cele mai grele până la urmă și pe care el le gestionează, dar îl consumă”, a mărturisit Romina Gingașu.

Citește și: Romina Gingașu, investiție de 2.000.000 de euro în România. Cum a fost surprinsă soția lui Piero Ferrari în Capitală

Romina Gingașu, despre problemele cu care se confruntă soțul ei, Piero Ferrari

Dar când ai atât de mulți bani, de ce mai trebuie să muncești?„, a continuat Florin Negruțiu,

„Ce să faci, care e scopul în viață? De ce să nu muncești? Noi am închis piscina, pentru că am făcut un calcul energetic al casei și ne-am dat seama că piscina consumă cel mai mult și am închis-o.

Acum urmează ca Piero să pună panouri solare și o să o deschidă după aceea, în funcție de cât consumă energetic. Asta înseamnă responsabilitate față de tot, față de mediu, față de societate, față de tot în jurul tău„, a explicat soția lui Piero Ferrari, la Digi 24.

Romina Gingașu, detalii despre primele momente petrecute împreună

Cei doi s-au întâlnit la Monza, unde Romina a încercat să îi vândă un avion privat lui Ferrari. Ulterior, șeful echipei de Formula 1 a invitat-o pe româncă la cină și i-a dat un test, după cum povestește chiar ea.

Ne-am cunoscut la Monza, eram trimisă de Bombardier, vindeam avioane private. Am încercat 6 luni de zile să-i vând un avion și m-a refuzat. După multe refuzuri, m-a invitat la cină. La prima întâlnire mi-a făcut un test. Piero m-a întrebat ce părere am despre situația lui.

Am răspuns sincer, iar după 7 ani suntem împreună. Am zis că banii aduc un confort și atât, în rest, suntem oameni”, a spus Romina Gingașu.