Replică la PDL. Ciuhodaru (UNPR) nu renunţă la primăria Iaşilor

Deputatul UNPR Tudor Ciuhodaru susţine că nu renunţă la candidatura sa la Primăria Iaşi, susţinând că are şi sprijinul unor lideri importanţi ai PDL, reacţia venind după ce democrat-liberalii ieşeni au solicitat ca ei să propună candidatul la primărie, într-o eventuală alianţă locală cu UNPR, relatează corespondentul Mediafax.

RomaniaTV.net
19 mart. 2012, 11:21
Replică la PDL. Ciuhodaru (UNPR) nu renunţă la primăria Iaşilor

Tudor Ciuhodaru a afirmat, luni, că a fost surprins de „efervescenţa şi grija” pe care i-o poartă liderul PDL Iaşi, Dumitru Oprea, dar că nu va renunţa la candidatura la primărie, în favoarea unui reprezentant PDL.

„Am fost plăcut surprins de efervescenţa şi grija pe care mi-o poartă domnul profesor Mitică (Dumitru Oprea, lider al PDL Iaşi – n.r.). Vreau să-l asigur că sunt foarte bine, sănătos şi îl anunţ că nu e cazul să se îngrijoreze privind candidatura mea. Candidez pentru că beneficiez şi de sprijinul unor personalităţi de la vârful PDL”, a spus Ciuhodaru, fără însă a preciza cine sunt democrat-liberalii care îl susţin.

Duminică, liderul PDL Iaşi, Dumitru Oprea, a spus că PDL este gata să-l sprijine pe Constantin Simirad (UNPR) la şefia CJ, dar a adăugat că, în varianta încheierii înţelegerii cu UNPR, PDL ar trebui să nominalizeze candidatul la primărie.

El a adăugat că susţinerea a doi candidaţi proveniţi de la UNPR ar ostiliza PDL, iar democrat-liberalii ieşeni ar fi demobilizaţi în campania electorală. Oprea a mai spus că PDL Iaşi nu şi-a desemnat candidatul la primărie, afirmând că numele acestuia va fi cunoscut în scurt timp.

UNPR Iaşi şi-a stabilit deja candidaţii laPprimăria Iaşi şi la preşedinţia CJ, aceştia fiind deputatul Tudor Ciuhodaru şi Constantin Simirad, actualul şef al Consiliului Judeţean.