Replica unui şofer care a folosit Waze şi a fost oprit de Poliţie face înconjurul internetului: Mi-a zis că sunteţi pe strada cealaltă

Replica unui șofer care a folosit Waze și a fost oprit de Poliție a stârnit amuzamentul oamenilor care au accesat duminică pagina de Facebook a Ministerului de Interne. Cel oprit pentru un control le-a spus agenților că nu trebuiau să fie pe „strada cealaltă”, așa cum înțelesese de la Gabriela – „fata asta care vorbește la Waze”.

RomaniaTV.net
20 mai 2018, 10:34
Replica unui şofer care a folosit Waze şi a fost oprit de Poliţie face înconjurul internetului: Mi-a zis că sunteţi pe strada cealaltă

Dialogul dintre șofer și echipajul de Poliție a fost publicat de reprezentanții Ministerului de Interne, pe pagina oficială de Facebook a instituției.

 „Dialog aseară între un șofer și un polițist:

– Dar nu trebuia să fiți aici!

– De ce?

– Gabriela mi-a zis că sunteți pe strada cealaltă!

– Gabriela fiind cine?

– Fata asta care vorbește la Waze! Aveți ordin de serviciu pentru strada asta? Dacă mi-l arătați suflu…dacă nu aveți, nu suflu!

Concluzii:

    Nu vă bazați pe aplicațiile de navigație pentru a ne identifica în trafic, uneori și noi le folosim! Vedeți, Waze nu le știe chiar pe toate…
    Atunci când vă oprește, polițistul are obligația să se prezinte. Restul e legendă. Așa că nu-i cereți documente justificative de care ați aflat din postările binevoitorilor care caută soluții pentru a scăpa de lege! Asta e ca și cum vă urcați în autobuz și-i cereți șoferului să vă arate permisul, ITP-ul, testul psihologic etc!
    Dacă sunteți reticent și agresiv nu rezolvați nimic! Din contră, asta vă poate agrava situația.

Apropo, există cineva dintre dumneavoastră care a cerut ordinul de serviciu, legitimația etc. când a fost oprit de poliție într-o altă țară? Ne puteți spune și nouă ce reacție au avut polițiștii?”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne.