Claudia Pătrăşcanu o pune la punct pe Bianca Drăguşanu. „Nu știu ce legătură are această femeie cu viața mea”

Claudia Pătrășcanu a fost invitată în platoul unei emisiuni tv, cu ocazia lansării noii sale piese, unde a vorbit despre mai multe aspecte ale vieții sale.

04 mart. 2021, 22:17
Claudia Pătrăşcanu o pune la punct pe Bianca Drăguşanu. „Nu știu ce legătură are această femeie cu viața mea”

Claudia Pătrăşcanu s-a văzut nevoită să răspundă și la o serie de întrebări legate despre „trioul amoros” în care s-a trezit peste noapte.

Claudia Pătrăşcanu, război total cu Bianca Drăguşanu

Claudia Pătrășcanu a comentat cele mai recente declarații ale Biancăi Drăgușanu despre ea în care o acuza că este o mincinoasă. „Nu știu ce legătură are această femeie cu viața mea, cu viața, căsnicia și viețile noastre și nu vreau să comentez absolut nimic, pentru că nu are chiar nicio legătură. Fiecare să-și vadă de treaba ei. Nu o cunosc, nu mă cunoaște, atunci să nu ne permitem cumva să vorbim prea multe. Nu o cunosc personal, nu am văzut-o niciodată. Da, au fost câteva mesaje de bun-simț, adică nimic deranjant, consider eu, și au fost într-un moment în care încă soțul meu mi-ar fi transmis mie ceva”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Câți bani avea Claudia Pătrășcanu când a fost dată afară din casa lui Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a comentat, în urmă cu doar câteva zile, declarațiile lui Gabi Bădălău potrivit cărora a fost scuipat de Claudia Pătrășcanu, după ce a mers la Constanța să-și ia copiii. „Nu știam. Pe fiecare om îl definesc acțiunile lui. Nu este războiul meu, este războiul lui. Încep să se vadă caracterele oamenilor”, a spus Bianca Drăguşanu.

Claudia Pătrăşcanu, prima reacţie după ce a fost surprinsă în tandreţuri cu un bărbat misterios: „Sunt un om vindecat. Îmi place să iubesc și să ofer iubire”