Replicile dure ale unor românce la un anunţ din Italia pentru postul de badantă: Hai sictir! Și-a pierdut mințile! 300 euro ca un sclav

Mai multe românce au venit cu comentarii dure la un anunţ postat de o italiancă în care caută să angajeze o badantă.

02 apr. 2021, 23:27
Replicile dure ale unor românce la un anunţ din Italia pentru postul de badantă: Hai sictir! Și-a pierdut mințile! 300 euro ca un sclav

Replicile dure ale unor românce la un anunţ din Italia pentru postul de badantă. Femeia e dispusă să ofere 300 de euro lunar şi să asigure masă şi cazare atât celui care ocupă postul, cât şi a partenerului său.

Replicile dure ale unor românce la un anunţ din Italia pentru postul de badantă: Hai sictir! Și-a pierdut mințile! 300 euro ca un sclav

„Caut un cuplu sau o familie italiană sau străină, pot oferi 300 de euro pe lună persoanei care rămâne acasă și o ajută pe mama cu o bunică și să facă treburile casnice și îi asigur masă și cazare și partenerului, și dacă au copii, pentru a compensa salariul mic.

În plus, pentru a vă ajuta partenerul sau pentru a găsi un loc de muncă aici, pentru moment, pot oferi o cameră dublă plus o cameră pentru copii și o bucătărie comună, dar în timp va fi și un apartament privat. Mai exact, dincolo de timpul necesar pentru a găsi un loc de muncă pentru partenerul dvs., un acoperiș deasupra capului și o farfurie la masă vor fi întotdeauna asigurate pentru întreaga familie și pentru toate facturile etc. pe cheltuiala mea.

Contactați-mă la numărul … doar cei care sunt cu adevărat interesați, au nevoie și doresc să creeze o relație ca o familie mare și care să dureze în timp fără controverse…”, sună anunţul italiencei.

Anunțul a fost vehement criticat şi a primit comentarii extrem de dure de la mai multe românce. 

„Hai sictir, nenorociţi ce sunteţi”, este mesajul transmis de o româncă la anunţ.

„Și-a pierdut mințile … 300 euro gen sclavi. Rușine că încerci să-i păcălești pe cei care caută un loc de muncă și un acoperiș. În schimb, ești la mâna lor 24 din 42 … ce urât.”, spune o alta.

Există însă şi răspunsuri mai înţelegătoare din partea compatrioatelor noastre.

„Nu este exact așa cum spuneți. Pentru că dacă cineva vine în Italia cu familia, începe să plătească chirie 500 de euro plus facturi și să cheltuiască în fiecare zi, mai mult, nu ai găsit încă un loc de muncă, nu știu cum te descurci, dragă .. Doamna îți oferă casa ei pentru tine soțul și fiul tău, mănânci, bei și dormi la ea acasă gratuit, nu plătești nimic .. plus găsești 300 de euro în buzunar în fiecare lună .. găsește de lucru pentru soț care rămâne (cu câștigul) curat pentru că mănânci și bei gratuit .. toate acestea în schimbul unui ajutor și a unei mici companii pentru bunica .. cine știe câte sacrificii face pentru casa ei și găsește pe cineva ca tine care să o disprețuiască”

Citeşte şi: Noi reguli pentru românii care merg în Italia. Măsurile au intrat deja în vigoare