Româncă din Italia, găsită moartă în casa bătrânului de care avea grijă. Rudele sunt disperate și vor să afle ce s-a întâmplat

O româncă din Italia a fost găsită moartă în casa bătrânului pe care l-a îngrijit până când omul s-a stins din viață.

28 mart. 2021, 22:44
Româncă din Italia, găsită moartă în casa bătrânului de care avea grijă. Rudele sunt disperate și vor să afle ce s-a întâmplat

O româncă din Italia a fost găsită moartă în casa bătrânului pe care l-a îngrijit până când omul s-a stins din viață.

După ce bătrânul a murit, având 98 de ani, româncă rămăsese în casa acestuia până când și-ar fi găsit altceva de muncă.

Vineri, însă, femeia de 50 de aninu a putut fi contactată telefonic de niciun apropiat, iar prietenii săi au intrat în panică și au apelat la autorități, potrivit Piazza Salento.

Fiica femeii a apelat la rudele bătrânului pentru a afla ce se întâmplă cu mama ei și de ce nu mai dă niciun semn.

Conform oamenilor legii, românca ar fi suferit un infarct. Ceea ce ridică suspiciuni autorităților este că în aceeași casă, în urmă cu câteva luni, mătușa femeii a fost găsită fără suflare.

O tânără româncă însărcinată a murit pe loc în Italia

Un alt incident dramatic s-a petrecut în Italia unei alte românce. Tânăra de 25 de ani, care urma să devină mamă, fiind însărcinată în patru luni, a murit într-un accident.

Tragedia s-a petrecut pe drumul metropolitan 54, lângă Lido Altanea din Caorle. Potrivit primelor informaţii, iubitul Cristinei a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, după care s-a izbit de o maşină condusă de un şofer în vârstă de 61 de ani.

În urma impactului, tânăra de 25 de ani a murit pe loc, iar iubitul acesteia a suferit răni grave. La fața locului au intervenit pompierii din San Donà și ambulanţe din Caorle și Portogruaro, potrivit Il Gazzettino.

Şoferul în vârstă de 61 de ani a suferit răni uşoare în urma accidentului.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa Cristinei, fiind nevoiţi să declare decesul. Iubitul ei a primit primele îngrijiri la faţa locului, după care a fost transferat cu elicopterul la spital.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragedia în care o româncă şi-a pierdut viaţa.

Citiți și O româncă din Italia s-a întors de la muncă și a aflat că a rămas fără familie. Soțul i-a ucis copilul, iar apoi și-a pus capăt zilelor. Motivul depășește orice imaginație
 


loading...
Partenerii noștri