Reputat astrolog rus, previziuni teribile despre soarta lumii: „O lume multipolară, reprezentată de Europa, Rusia, China și SUA, se va transforma într-una bipolară: Rusia și China împotriva UE și SUA”

Reputatul astrolog rus Pavsekaky Bogdanov a făcut, la jumătatea lunii ianuarie 2022, o serie de previziuni despre evoluţia lumii în contextul conflictului dintre Rusia şi Ucraina. Studiind astrograma lumii, el a prezis că, foarte curând, lumea va fi împărțită în sfere de influență.

19 mart. 2022, 10:47
Reputat astrolog rus, previziuni teribile despre soarta lumii: „O lume multipolară, reprezentată de Europa, Rusia, China și SUA, se va transforma într-una bipolară: Rusia și China împotriva UE și SUA”

Astrolog rus previziuni despre soarta lumii. Potrivit previziunilor astrologului Pavsekaky Bogdanov, o serie de jucători europeni ar putea intra, în mod neașteptat, în sfera de influență a Rusiei.

Pe 15 ianuarie 2022, astrologul amintea despre o profeție a lui Nostradamus referitoare la cel de-al Treilea Război Mondial, precizînd că aceasta avea să se confirme în perioada imediat următoare. Nostradamus a susținut că războiul va începe după zborul unei comete sau al unui asteroid mare în apropierea Pământului. După aceea, o alianță va cuceri cea mai mare parte a Europei. Aceasta va fi reprezentată de “armata chineză estică”.

În predicția lui Nostradamus, s-a scris, de asemenea, că agresorul va ataca din Est. Într-unul din texte, Nostradamus a prezis că Europa se va prăbuși din cauza unui anumit “Rege estic”.

Citeste si Profeţiile Sfântului Serafim de Viriţa despre Rusia: „Multe ţări se vor întoarce împotriva Rusiei, dar ea va rezista. Acesta este războiul despre care Sfânta Scriptură spune că va uni întreaga omenire”

Iată cum s-ar traduce, în realitate, profeţiile lui Nostradamus: asteroidul 7482 (1994 PC1) s-a apropiat de pământ pe 18 ianuarie, iar NASA l-a evaluat drept “potențial periculos”. Până la apariția asteroidului în Europa, situația geopolitică s-a schimbat în mod dramatic. “Întregitorii Europei” și-au părăsit posturile politice (Angela Merkel) și a apărut un anume Boris, care “a divizat” regiunea. Anterior, acest rol i-a fost atribuit lui Boris Elțîn, dar s-a dovedit că acesta este, cel mai probabil, premierul britanic, Boris Johnson.

Astrolog rus previziuni despre soarta lumii: „Lumea va deveni bipolară: Rusia și China împotriva UE și SUA”

Astrologul Pavsekaky Bogdanov este de părere că profețiile lui Nostradamus s-ar putea adeveri în 2022. Acesta a precizat că, foarte curând, lumea va fi împărțită în sfere de influență. Astfel, o serie de jucători europeni pot intra, în mod neașteptat, în sfera de influență rusă.

O lume multipolară, reprezentată de Europa, Rusia, China și America, se va transforma în una bipolară: Rusia și China împotriva UE și a Statelor Unite. După 2022, Rusia, din cauza problemelor economice și politice, va juca un rol important pe terenul european. Unele țări se vor desprinde de spațiul european, intrând în alianțe militare și politice cu Moscova și Beijingul. Acesta va fi începutul unor schimbări incredibile, care vor dura opt ani. Exact cum a avut Europa opt ani din 1937 până în 1945”, a spus Bogdanov, într-un interviu pentru site-ul rusesc Inforeactor.

Citeste si Reputat astrolog rus, previziuni devastatoare despre Vladimir Putin: „7 octombrie 2021 a fost ultima lui aniversare. Pacea se va instaura imediat după dispariţia lui”