Reputatul astrolog ucrainean Maria Fedorovna Levchenko, previziuni despre soarta războiului: „Soarta Ucrainei nu va fi decisă de Uniunea Europeană, iar Rusia va fi forţată să se oprească”

La 80 de ani, Maria Fedorovna Levchenko este unul dintre cei mai longevivi şi mai apreciaţi astronologi din lume. Totodată, este un reputat astronom pentru care cerul nu mai are nicio taină. Timp de decenii a fost directorul Planetariului din oraşul Vinnița, aflat în partea central-vestică a Ucrainei.

26 mart. 2022, 20:52
Reputatul astrolog ucrainean Maria Fedorovna Levchenko, previziuni despre soarta războiului: „Soarta Ucrainei nu va fi decisă de Uniunea Europeană, iar Rusia va fi forţată să se oprească”

Reputatul astrolog ucrainan a făcut o serie de previziuni despre soarta războiului, toate fiind îmbucurătoare. Aflăm, astfel, că acest conflict declanşat de Rusia care a dus la moartea a peste 1000 de civili, dintre care peste 100 erau copii se va încheia în curând şi, foarte important, nu va degenera în cel de-al Treilea Război Mondial.

Astrolog ucrainan, previziuni despre soarta războiului

Nu va fi un război la scară largă şi nu va dura mult. În anul care vine, nu-l mai văd„, a dat asigurări Maria Fedorovna, potrivit site-ului 33kanal.com

Astrologul mai spune că norocul Ucrainei stă în cifra 7. Mai exact, pentru a fi protejaţi, ucrainenii ar trebui să se folosească la maximum de această cifră. Spre exemplu, spune specialistul, Ucraina ar trebui să implice 7 participanți la negocierile de pace. Iar soarta Ucrainei nu va fi decisă de Uniunea Europeană sau de vreun tratat de acolo, ci de voința celor 7 țări de frunte ale lumii (ţările G7). La rândul ei, Rusia va fi forţată să se oprească și să nu provoace un război mondial.

Citeste si Reputat astrolog rus, previziuni teribile despre soarta lumii: „O lume multipolară, reprezentată de Europa, Rusia, China și SUA, se va transforma într-una bipolară: Rusia și China împotriva UE și SUA”

Ucraina este atât de crunt lovită pentru că acum se află sub patronajul sinistrei Saturn, spune Maria Fedorovna. Această planetă este situată în apropierea Lunii. Primul trimestru al acestui an a fost unul foarte neliniștit pentru poporul ucrainean. Însă primăvara va aduce nu numai un dezgheț al naturii, ci şi al situaţiei tensionate din Ucraina. Această ţară crunt lovită de război va fi influențată de Jupiter, planeta fericirii.

Citeste si Reputat astrolog rus, previziuni devastatoare despre Vladimir Putin: „7 octombrie 2021 a fost ultima lui aniversare. Pacea se va instaura imediat după dispariţia lui”

Astrolog ucrainan, previziuni despre soarta războiului

AstrologulMedvedka a calculat că de la jumătatea lunii aprilie conflictul militar ar putea să înceteze sau măcar să se atenueze. Conform acesteia, până la data de 29 martie, Marte și Uranus vor face ca războiul dintre cele două țări să se prelungească destul de mult. Astrologul susține că totuși situația s-ar putea îmbunătăți când Marte va intra în conjuncție cu Saturn.

Iar explicația este că Saturn este planeta puterilor, strategiilor, structurii și restricțiilor. Posibilitatea ca Rusia să facă un pas în acest sens ar porni de la semnul Vărsător, atribuit ţării agresoare.

Ascensiunea și separarea lor va dura până la jumătatea lunii aprilie. În cel mai bun caz, va fi o limitare a agresiunii, oprirea evenimentelor militare cu ajutorul unor acțiuni strategice gândite”, explică astrologul, potrivit presei ruse.