Respectă aceste cinci reguli și poți scăpa de celulită. Carmen Brumă le-a dezvăluit: „Încep cu o veste bună”

Respectă aceste cinci reguli și poți scăpa de celulită. Carmen Brumă a dezbătut pe rețelele sociale un subiect de interes pentru toate femeile. Chiar dacă pare că această problemă va rămâne acolo pe viață, ei bine, nu este așa. Ea se poate ameliora sau chiar elimina.

22 aug. 2023, 18:01
Respectă aceste cinci reguli și poți scăpa de celulită. Carmen Brumă le-a dezvăluit: „Încep cu o veste bună”
Respectă aceste cinci reguli și poți scăpa de celulită.

Respectă aceste cinci reguli și poți scăpa de celulită. Carmen Brumă spune că există mai multe modalități prin care ea se poate diminua sau, în cel mai bun caz, se poate îndepărta complet. Vedeta își îndeamnă urmăritorii să nu mai consume zahăr, băuturi alcoolice sau grăsimi atât de des, pentru că toate acestea pot face ca celulita să fie și mai vizibilă de la o zi, la alta.

Încep cu o veste bună care să ne elibereze de „povara” eliminării celulitei. TOATE FEMEILE AU CELULITĂ ( la un moment dat pe parcursul vieții, statisticile spun peste 90% dintre femei)! Construcția noastră, profilul hormonal, structura țesutului conjunctiv ne predispun la această „imperfecțiune” a pielii.

Sigur că sunt și alte cauze (alimentație dezechilibrată, fumat, sedentarism, constipație, predispoziție genetică etc) care conduc la apariția ei, și, în funcție de acestea , celulita este mai mult sau mai puțin vizibilă.”, spune Carmen Brumă pe rețelele de socializare.

Citește și: Cea mai bună rețetă pe timp de caniculă. Carmen Brumă, cel mai util truc: „Este prietenul curelor de slăbire, are foarte puține calorii și este ușor de preparat”

Respectă aceste cinci reguli și poți scăpa de celulită

Un scop realist este reducerea ei nu eliminarea și, din experiență mea, ajută următoarele:

1. Eliminarea (reducerea) zahărului, fumatului, alcoolului, grăsimilor hidrogenate

2. Consumă constant alimente cu OMEGA 3 , legume crude de diverse culori și bea suficientă apă

3. Antrenamente care să combine exerciții cu greutăți în circuite pe diverse grade de intensitate, exerciții cardio de tip hiit care pot fi eficiente în schimbarea compoziției corporale.

4. Suplimente gen colagen, acid hialuronic, OMEGA 3, superoxid dismutaza, astaxantina, MSM

5. Creme diverse și tratamente dermato cosmetice. Din experiența mea, rezultate bune se obțin cu creme care conțin cofeină, alge marine, iederă și tratamente cu radiofrecvență și biostimulare electrică.”, a continuat Carmen Brumă.