Salată de dovlecei aerată, fină și hrănitoare, rețeta lui Carmen Brumă. Este sățioasă și favorizează pierderea kilogramelor în plus

Cu toți știm că vara sunt recomandate mâncărurile ușoare. Nutriționiștii ne sfătuiesc să renunțăm la mâncărurile bogate în grăsimi și calorii și să privilegiem fructele, legumele (crude sau gătite sub diferite forme) și, desigur, apa. În acest scop, Carmen Brumă îți propune o rețetă delicioasă și ușor de preparat: salată de dovlecei cu brânză de capră și smântână.

30 iul. 2023, 09:00
Salată de dovlecei aerată, fină și hrănitoare, rețeta lui Carmen Brumă. Este sățioasă și favorizează pierderea kilogramelor în plus

Carmen Brumă a dezvăluit o nouă rețetă delicioasă, perfectă pentru persoanele aflate la dietă. Salatade dovlecei este foarte fresh, ușoară și gustoasă, promite antrenoarea de fitness. Mai mult decât atât, este gata în doar câteva minute și nu necesită veleități de chef.

Salată de dovlecei cu brânză de capră și smântână, rețeta lui Carmen Brumă

Avem o salată sau pastă de dovlecei, pe care am făcut-o cu smântână, brânză de capră.. senzație a ieșit. Am pus un dovlecel ras, pe care l-am scurs de zeamă, după care l-am amestecat cu 2-3 lingurițe de brânză de capră cu usturoi și pătrunjel, niște smântână, cam 1-2 linguri mari, sare, piper, un ou fiert tăiat cubulețe și este delicioasă”, a dezvăluit antrenoarea de fitness pe Instagram, acolo unde împărtășește cu urmăritorii ei tot felul de rețete culinare benefice siluetei.

Citeste si Înghețată de casă, ideală pentru zilele caniculare. Rețeta propusă de Carmen Brumă

Carmen Brumă, metodă de hidratare pe timpul verii

Hidratarea cât mai corectă este esențială vară, mai ales atunci când temperaturile sunt caniculare. Pentru aceia dintre noi care nu sunt mari fani ai consumului de apă și care nu reușesc să ajungă la faimoasa cantitate de 2 litri pe zi, Carmen Brumă propune o băutură hidratantă și aromată, ce conține câteva ingrediente-cheie.

Astăzi vreau să vă arăt cum îmi fac apă infuzată cu plante aromatice și castravete, o soluție de hidratare pentru zilele caniculare. Mie îmi place să folosesc busuioc, mentă, rozmarin proaspete, castravete, lămâie și o apă echilibrată în minerale. Las combinația la frigider, aproximativ 30 de minute și o beau pe parcursul zilei, dar cel mai mul îmi place după antrenament, sper să o încercați și voi”, a dezvăluit partenera de viață a lui Mircea Badea pe rețelele de socializare.

Citeste si Ce alimente nu consumă Carmen Brumă aproape niciodată. Pe unele le mănâncă la câteva luni