Restaurant închis după ce s-a descoperit că era frecventat de CANIBALI: Nu o să ghiceşti ce se afla în meniu

Un restaurant din Nigeria a fost închis după ce s-a descoperit că servea carne de om. Mai mult, 11 oameni au fost arestaţi, printre care şi patronul.

12 feb. 2014, 15:28
Restaurant închis după ce s-a descoperit că era frecventat de CANIBALI: Nu o să ghiceşti ce se afla în meniu

Restaurantul nigerian servea fără jenă preparate din carne de om. Autorităţile au arestat mai multe persoane, printre care şi proprietarul, descoperind de asemenea două capete de om proaspete într-unul dintre frigidere, potrivit Mirror.

Citeşte şi LUCRURI pe care nu le ştiai despre tine: Ce gust are şi ce fel de carne este CARNEA de OM?

Descoperirea a fost făcută în oraşul Anambra, după ce un preot a anunţat poliţia în momentul în care s-a plâns chelnerului că nota de plată este foarte piperată.

Am mâncat la restaurant şi nota era foarte mare. Atunci chelnerul mi-a spus că am mâncat carne de om. Am fost şocat„, a declarat bărbatul care a chemat apoi autorităţile.

Citeşte şi CANIBALUL din Nouilhan: A FIERT LIMBA şi INIMA unui nonagenar şi le-a preparat cu FASOLE

Cele două cranii de om erau depozitate în frigider, fiind înfăşurate în celofan. Mai mult, şocant este faptul că în meniu erau trecute informaţii cu privire la preparatele din carne de om, unul dintre preparate fiind chiar „cap de om la cuptor”.  La faţa locului au mai fost găsite două mitraliere AK-47, alte arme şi numeroase telefoane mobile.

Mereu am văzut oameni ciudaţi intrând şi ieşind din restaurant„, a declarat un bărbat care locuia lângă localul respectiv.