Restaurantele şi sălile de jocuri din Dâmboviţa, închise din nou din cauza numărului mare de infectări

Restaurantele, cafenelele care funcţionează în interior şi sălile de jocuri din judeţul Dâmboviţa se vor închide temporar începând de miercuri. Măsura a fost luată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, din cauza numărului mare de infectări. 

RomaniaTV.net
08 sept. 2020, 16:53
Restaurantele şi sălile de jocuri din Dâmboviţa, închise din nou din cauza numărului mare de infectări

„Membrii C.J.S.U. au adoptat Hotărârea nr. 23 din 08.09.2020, privind restricţionarea, în sensul interzicerii activităţilor cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară următoarele tipuri de servicii: preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, restaurante şi cafenele din interiorul clădirilor, precum şi a activităţi operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, pentru următoarele localităţi: Brăneşti, Butimanu, Corneşti, Glodeni, Malu cu Flori, Niculeşti, Ocniţa, Tătărani şi Vulcana Pandele”, a transmis, marţi, Prefectura Dâmboviţa.

Măsura restrictivă în cele nouă localităţi este valabilă începând de miercuri, 9 septembrie, până în 15 septembrie.

Reamintim că  şi restaurantele din mai multe localităţi din judeţul Bacău se închid din nou, după doar o săptămână de la deschidere. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a stabilit noi restricţii în şapte administrative teritoriale unde incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile este mai mare decât 1,5/1000 de locuitori.

Citeşte şi Judeţul din România în care restaurantele se închid din nou, la o săptămână de la deschidere