Restaurantul care te ţine cu picioarele în apă, la propriu, şi îţi şi cere bani pentru asta FOTO

Pe bună dreptate numit River Cafe, un restaurant din Chongqing, sudul Chinei, a găsit o modalitate ingenioasă de a atrage clienţi. Profitând de un izvor din apropiere, proprietarii au aşezat zeci de mese direct pe apa, oferind clienţilor un moment de răcoare de la căldură insuportabilă.

RomaniaTV.net
03 aug. 2013, 14:49

Cu temperaturi de vară ajungând la peste 40 de grade Celsius, chinezii sunt mereu în căutarea unor modalități noi și plăcute să se răcorească. River Cafe, în Chongqing, este locul în care localnicii şi turiştii sunt invitaţi să-și scoată pantofii și să-şi bălăcească picioarele în apele unui rău răcoros, potrivit OddityCenter.

Din moment ce este prea cald pentru a servi mâncarea delicioasă în interior sau în soare, managerii acestui loc popular au decis să fixeze majoritatea meselor direct în apă, la umbra copacilor. Restaurantul are acum mai multe mese în apă decât pe pământ, şi poate găzdui până la 300 de persoane. Apa nu arată foarte curat, și puteți vedea sticle de plastic care plutesc printre mese, dar nimic nu se compară cu senzaţia de răcoare pe care ţi-o dă apa rece a de izvor.