Restaurantul Casa di David din Herăstrău a ars ca o torţă VIDEO

Flăcări înalte de câţiva metri, la marginea parcului Herăstrău din Capitală. Un restaurant de lux din zonă a fost făcut scrum, duminică noaptea, mistuit de un incendiu puternic. Unsprezece autospeciale cu apă şi 20 de pompieri s-au chinuit mai bine de 3 ore să stingă focul.

RomaniaTV.net
14 mai 2012, 05:53
Restaurantul Casa di David din Herăstrău a ars ca o torţă VIDEO

Era trecut de miezul nopţii, când a izbucnit incendiul la restaurantul Casa di David de pe Şoseaua Nordului, din Sectorul 1 al Capitalei. Câţiva paznici au sunat, imediat, la 112 iar până la venirea pompierilor restaurantul, renumit în zonă, ardea ca o torţă, informează România TV.

Pompierii au intervenit imediat, însă misiunea lor a fost una dificilă din pricina vântului care înteţea focul dar şi din cauza acoperişului de lemn care alimenta vâlvătaia.

„Am intervenit cu 11 autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor. Nu au fost victime umane. A fost o intervenţie dificilă”, a declarat col. Adrian Vasile Popa, ISU Bucureşti.

Din fericire, în local nu se afla niciun client. Flăcările au reuşit însă să distrugă peste 700 de metri pătraţi din restaurant. Deocamdată nu se cunoaşte cauza declanşării incendiului.