Restaurantul în care BĂRBAŢII nu au intimitate la BAIE: Femeile se uită la noi FOTO

Persoanele de sex masculin care intră în baia unui restaurant ciudat din China recunosc că nu pot urina din cauza manechinelor montate în camera respectivă pentru design.

26 mart. 2015, 18:14

Restaurantul din oraşul Taiyuan, din provincia Shanxi, a venit cu un concept inedit, încercând să atragă atenţia clienţilor. Cu toate acestea, ei au încercat puţin prea mult, reuşind să sperie bărbaţii care vor să viziteze baia. Astfel, toţi spun că nu pot urina deoarece se simt ruşinaţi de modelele feminine mult prea reale, potrivit Mirror.

Citeşte şi Locul în care te aşezi într-un restaurant îţi arată cât de mult te îngraşi când mănânci în oraş

Am intrat în baie şi când am văzut femeile am crezut că nu sunt în locul care trebuie, dar apoi am realizată că era locul care trebuie şi am încercat să urinez, dar nu am putut. Este foarte deranjant ca o femeie care arată foarte bine, fie ea şi de plastic, să se uite la mine în timp ce încerc să îmi fac treaba„, a declarat un client deranjat.

Citeşte şi Ce mănâncă oamenii bogaţi: Notă de plată exorbitantă dintr-un restaurant de fiţe FOTO

Imaginile au fost făcute publice recent şi au devenit virale pe reţelele de socializare, internauţii fiind uimiţi de ideea conducerii restaurantului.