Restricţii de circulaţie în Bucureşti timp de trei zile. Iată rutele ocolitoare

În perioada 26-28 aprilie, Brigada Rutieră Bucureşti anunţă restricţii de circulaţie între orele 09:30 – 21:00,când va avea loc o adunare publică în Piața Victoriei.

25 apr. 2017, 15:49
Restricţii de circulaţie în Bucureşti timp de trei zile. Iată rutele ocolitoare

Între orele 05:00 – 07:00, afluirea participanților din provincie cu mijloace auto care se vor deplasa sub supravegherea organelor de ordine publică prin:

A1- Liceul Industrial nr.8, pe banda 1 de circulație;

A2 – B-dul Theodor Pallady, în dreptul Policolor;

D.N.1 – Fântâna Miorița;

D.N.2 –Șos. Colentina, în dreptul Parcului Plumbuita, pe banda I de circulație;

Mijloacele de transport vor fi îndrumate și parcate sub îndrumarea efectivelor Brigăzii Rutiere și a Direcției Generale a Jandarmeriei în funcție de ocuparea spațiului în Piața Victoriei, pe Șos. Kiseleff între Piața Victoriei și Piața Presei Libere (zona centrală);

între orele 09.30 – 21.00, miting în Piața Victoriei;

Începând cu orele 05.00, circulația rutieră va fi restricționată pe Șos. Kiseleff de la Piața Arcul de Triumf până la Piața Victoriei, respectiv pe Șos. Kiseleff de la Piața Arcul de Triumf până la Piața Presei Libere (zona centrală), permițându-se permanent circulația pe Str. Arhitect Ion Mincu.

La nevoie se va restricționa traficul și pe Str. Paris și breteaua care leagă Bd. Iancu de Hunedoara de Piața Victoriei.

Circulația în Piața Victoriei va fi resistematizată începând cu orele 05.00, prin asigurarea traficului rutier, două benzi pe sens în fața clădirii Guvernului României, între Bd. Aviatorilor și Calea Victoriei, respectiv Bd. Lascăr Catargiu.

Traficul rutier se va desfășura pe Calea Victoriei, B-dul Ion Mihalache, Str. Buzești și B-dul Lascăr Catargiu.

între orele 21.00 – 22.00 participanții și mijloacele auto vor deflui individual;

restricțiile se vor aplica până la orele 22.00.

RUTE OCOLITOARE

Arcul de Triumf – Str. C-tin Prezan – Piața Charles de Gaulle – Calea Dorobanți;

Piața Presei Libere – Piața Montreal – Bd. Mărăști – Bd. Ion Mihalache.

Conducătorii de autovehicule sunt rugaţi să reducă viteza, să circule cu prudenţă şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.