Restricţii de circulaţie pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, duminică. Lucrări şi pe tronsonul Timişoara-Arad UPDATE

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, duminică, pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pe sensul de mers către Bucureşti, vor fi instituite restricţii de circulaţie din cauza unor lucrări. Tot duminică, au loc lucrări şi pe tronsonul Timişoara-Arad al Autostrăzii A1. 

11 dec. 2016, 06:50
Restricţii de circulaţie pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, duminică. Lucrări şi pe tronsonul Timişoara-Arad UPDATE

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, duminică, pâna la ora 14.00, pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 11, pe sensul de mers către Bucureşti, se vor executa lucrări de reparaţie pe benzile unu şi de urgenţă, la rosturile de dilataţie.

Astfel, traficul rutier va fi redirecţionat pe banda numărul doi, informează Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în cursul zilei de astăzi, pe autostrada A1, pe sensul de mers Timişoara – Arad, se execută lucrări la rosturile de dilataţie ale podului de la kilometrul 506, pe benzile unu şi de urgenţă, pe sensul de mers către Arad. Traficul rutier se desfăşoară pe a doua bandă.

Pentru a preveni producerea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să manifeste prudenţă sporită la volan, să reducă viteza de deplasare, să semnalizeze din timp şi să se asigure înainte de a schimba banda de circulaţie.