Restricţii de trafic în Capitală. Începe campania „Capitala creşte verde”

Traficul rutier va fi restricţionat pe şos. Kiseleff începând de vineri în fiecare week-end până pe 24 august, perioadă în care se va desfăşura campania "Capitala creşte verde", informează Brigada Rutieră a Capitalei.

27 iun. 2014, 11:33
Restricţii de trafic în Capitală. Începe campania „Capitala creşte verde”

Traficul rutier va fi restricţionat începând de vinerea, ora 22,00, până duminică, ora 14,00, pe şos. Kiseleff între str. Arh. Ion Mincu şi Piaţa Victoriei şi pe str. Monetăriei.

Rute ocolitoare: bd. Kiseleff – str. Ion Mincu – bd. Ion Mihalache – Piaţa Victoriei.

De asemenea, potrivit sursei citate, în noaptea de vineri spre sâmbătă circulaţia rutieră va fi întreruptă pe calea Victoriei, între orele 23,00 şi 5,00, pe tronsonul str. Frumoasă – str. Gheorghe Manu, pentru lucrări de drum şi infrastructură.

Şoferii sunt rugaţi ca în intervalul menţionat să evite deplasarea în zonă şi să folosească rutele ocolitoare.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti – Administraţia Străzilor precizează că programul poate fi decalat în cazul în care condiţiile meteo nu vor permite desfăşurarea lucrărilor programate.

Sâmbătă, în intervalul orar 18,00 – 19,30, se va desfăşura o paradă cu personaje caragialiene pe traseul: str. Franceză – Calea Victoriei – str. Stavropoleos – str. Poştei. Ca urmare, deplasarea pe calea Victoriei se va face pe trotuar şi banda I de circulaţie, pe sensul de avans.

Brigada Rutieră a Capitalei le solicită conducătorilor de autovehicule: să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent locului de desfăşurare a evenimentului; să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun; să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere; să reducă viteza atunci când trec pe lângă participanţi.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021.9544.

Citeşte şi Circulaţia rutieră, întreruptă temporar pe ruta Craiova-Tulcea