Restricţii de trafic în Capitală. Vezi ce sectoare de drum sunt afectate

Traficul rutier pe şos. Kiseleff este restricţionat în fiecare weekend până pe 24 august, perioadă în care se va desfăşura campania "Capitala creşte verde", informează Brigada Rutieră a Capitalei.

08 aug. 2014, 07:27
Restricţii de trafic în Capitală. Vezi ce sectoare de drum sunt afectate

Măsura intră în vigoare vinerea, ora 22,00, şi ţine până duminică, ora 14,00, pe şos. Kiseleff între str. Arh. Ion Mincu şi Piaţa Victoriei şi pe str. Monetăriei.

Rute ocolitoare: bd. Kiseleff – str. Ion Mincu – bd. Ion Mihalache – Piaţa Victoriei.

Şoferii sunt rugaţi ca în intervalul menţionat să evite deplasarea în zonă şi să folosească rutele ocolitoare.

Brigada Rutieră a Capitalei le solicită conducătorilor de autovehicule: să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent locului de desfăşurare a evenimentului; să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun; să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere; să reducă viteza atunci când trec pe lângă participanţi.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021.9544.

Citeşte şi MAE: Restricţii rutiere în Bulgaria. Află pe ce drumuri este interzisă circulaţia