Restricţii dure anunţate la Australian Open 2022. Simona Halep ar putea să nu participe!

Organizatorii Australian Open vor să ţină turneul de anul viitor începând din jurul datei de 17 ianurie, cum era obişnuit înainte de pandemia de coronavirus, însă nu renunţă la carantină. Anul acesta, turneul a avut loc din 8 februarie.

22 sept. 2021, 13:06
Restricţii dure anunţate la Australian Open 2022. Simona Halep ar putea să nu participe!

Restricţii dure anunţate la Australian Open 2022.  În 2021, din cauza pandemiei de coronavirus, autorităţile australiene au impus tuturor jucătorilor obligativitatea de a ajunge la Melbourne până la 17 ianuarie şi apoi efectuarea unei carantine stricte de 14 zile, cu posibilitatea de a se antrena cinci ore pe zi.

Restricţii dure anunţate la Australian Open 2022

Primul Grand Slam al anului viitor va fi marcat de restricţii importante, la fel ca în 2021, cu o posibilă excepţie. Jucătorii vaccinaţi ar putea avea parte de un tratatment mai permisiv decât cei nevaccinaţi. La fel ca anul acesta, calificările vor avea loc în Regiunea Golfului, fetele la Dubai, iar băieţii la Abu Dhabi. Pentu ca turneul să aibă loc la datele obişnuite, începând de la mijlocul lunii ianuarie, calificările vor trebui să se încheie înainte de Crăciun, scrfie Daily Mail. În perioada 23-26 decembrie, jucătorii calificaţi şi cei direct acceptaţi pe tablourile principale ar urma să plece, tot cu avioane charter, la Melbourne, unde vor intra din nou în carantină.

Simona Halep, imagini demenţiale din luna de miere. Cum se distrează, alături de Toni Iuruc, în Turcia FOTO

La finalul lunii august, Simona Halep a declarat că nu va participa la Australian Open 2022, dacă autorităţile din ţara de la Antipozi vor impune din nou o carantină strictă. „În cazul unei noi carantine stricte, cred că nu vor veni mulţi jucători, după părerea mea. Pentru mine va fi dificil să vin dacă ştiu că pot avea ghinion în avion şi pot fi caz contact. Dacă trebuie să intru în carantină, este prea mult”, a avertizat Simona Halep.