Restricţiile de trafic din Drumul Taberei, ridicate din noiembrie

Restricțiile de trafic din Drumul Taberei, datorate lucrărilor de la Magistrala 5 de metrou, vor fi ridicate în luna noiembrie.

18 sept. 2015, 16:14
Restricţiile de trafic din Drumul Taberei, ridicate din noiembrie

Metrorex transmite că „Începând cu a doua jumătate a lunii noiembrie, se va relua traficul și pe strada Valea Ialomiței – între Valea Oltului și Bulevardul Drumul Taberei”, potrivit b365.ro.

Circulatia rutieră pe acest tronson a fost închisă în ianuarie 2012, traficul fiind deviat pe str. Valea Argeșului și pe aleile adiacente din zona Drumul Taberei – Valea Oltului. Măsura a fost luată pentru lucrările de la „Magistrala de metrou 5 – Drumul Taberei – Universitate – lot L1.2 – stația Valea Ialomiței”.

Conform sursei citate, în acest moment, pe traseul Magistralei 5, pe Bulevardul Drumul Taberei, în dreptul stațiilor de metrou Eroilor 2, Academia Militară, Orizont, Favorit, Drumul Taberei 34, Parc Drumul Taberei, Romancierilor, Brâncuși și Râul Doamnei, este asigurată circulația rutieră pe câte patru benzi.

Primul tronson al Magistralei V de metrou va fi deschis în a doua parte a anului viitor. Din anul 2020, garniturile vor circula între cartierele Drumul Taberei și Pantelimon.

CITEŞTE ŞI Structura de rezistenţă la metroul Drumul Taberei, realizată în proporţie de 70%