Restricţiile de trafic în Defileul Jiului vor fi ridicate pe perioada Sărbătorilor de Paşte şi de 1 Mai

Restricţiile de circulaţie pe Defileul Jiului vor fi ridicate, de joi seara, în perioada Sărbătorilor de Paşte şi apoi în timpul minivacanţei de 1 Mai, în aceste zile urmând ca traficul rutier între localităţile Petroşani şi Bumbeşti Jiu (judeţul Gorj) să se desfăşoare în baza semnalizărilor efectuate cu semafoarele montate pe drum.

17 apr. 2014, 10:22
Restricţiile de trafic în Defileul Jiului vor fi ridicate pe perioada Sărbătorilor de Paşte şi de 1 Mai

„În urma semnalelor primite din teritoriu, prefectul judeţului Hunedoara, Sorin Vasilescu, a solicitat constructorului să reconsidere politica de restricţii de circulaţie pe Defileul Jiului în perioada Sărbătorilor Pascale şi cu ocazia zilei de 1 Mai. Conform datelor primite, circulaţia va fi permisă, iar lucrările de reabilitare se vor executa sub restricţii semaforizate”, a declarat, pentru AGERPRES, directorul Cancelariei Prefecturii Hunedoara, Dan Terteci.

Astfel, restricţiile de trafic pe Defileul Jiului vor fi ridicate de joi seara, începând cu ora 19.00, până joi, 24 aprilie, la ora 7.00. De asemenea, pe 25 aprilie se va putea circula normal între Petroşani şi Bumbeşti Jiu.

În perioada minivacanţei de 1 Mai, restricţiile de circulaţie vor fi ridicate, din nou, în intervalul 30 aprilie, ora 19.00 – 5 mai, ora 8.00.

Traficul rutier pe Defileul Jiului se desfăşoară cu restricţii, din cauza lucrărilor de reabilitare a DN 66, care se execută în zonă, din luna martie. Astfel, traficul este închis de luni până sâmbătă, între orele 6.00 şi 22.00, cu excepţia intervalului de timp cuprins între orele 12.00 şi 14.30, când maşinile au voie să circule. Duminica şi pe timpul nopţii, circulaţia pe defileu se desfăşoară normal.

Citeşte şi Defileul Jiului, cel mai bun loc din ţară pentru rafting