Reţea internaţională de traficanţi de droguri dezmembrată în Italia: Poliţia a arestat 71 de suspecţi

Carabinierii din localitatea L'Aquila, din regiunea Abruzzo, au dezmembrat luni o grupare infracţională internaţională care transporta mari cantităţi de substanţe stupefiante, din regiunea balcanică în Italia, informează luni site-ul de ştiri TgCom 24 -Mediaset.

RomaniaTV.net
21 oct. 2013, 08:17
Reţea internaţională de traficanţi de droguri dezmembrată în Italia: Poliţia a arestat 71 de suspecţi

În cadrul operaţiunii poliţiei italiene din Aquila au fost arestate 71 de persoane, sub acuzaţia de trafic internaţional cu substanţe stupefiante, la cererea Direcţiei regionale antimafia din Abruzzo.

Carabinierii au sechestrat de asemenea peste 200 de kilograme de heroină afgană şi 500 de kilograme de marijuana. Această vastă operaţiune a poliţiei italiene, numită „Ellenika”, s-a desfăşurat în Italia, Albania, Bosnia şi Kosovo. Persoanele arestate fac parte dintr-o grupare infracţională care acţiona în aceste ţări şi care transporta mari cantităţi de droguri în Italia.

Ancheta, se scrie într-un comunicat emis luni de carabinieri, s-a desfăşurat în cadrul unui proiect european de combatere a criminalităţii organizate balcanice, în colaborare cu Europol şi cu forţele de poliţie din Albania, Bosnia, Slovenia, Croaţia şi Kosovo.

Citeşte şi Cine este ROMÂNUL condamnat la MOARTE în Malaezia GALERIE FOTO VIDEO

Marile cantităţi de heroină şi de marijuana sechestrate luni erau destinate unei organizaţii criminale din regiunea Abruzzo, care se ocupa cu comercializarea drogurilor pe piaţa locală şi pe pieţele din alte regiuni italiene, printre care Marche şi Puglia.