Reţeaua Orange, NEFUNCŢIONALĂ pentru o parte din abonaţi. Explicaţiile companiei UPDATE

Reţeaua Orange a picat, miercuri. Serviciile de voce şi date, precum şi aplicatiile Orange au fost inaccesibile pentru mai mulţi clienţi. 

RomaniaTV.net
27 mart. 2019, 13:38
Reţeaua Orange, NEFUNCŢIONALĂ pentru o parte din abonaţi. Explicaţiile companiei UPDATE

UPDATE: Într-o nouă postare pe Facebook, compania informează că au fost identificate trei secţionări ale reţelei de fibră optică în judeţele Bistriţa-Năsăud, Braşov şi Mehedinţi.

„Două dintre secţionări au fost simultane. Tehnicienii noştri au reuşit să remedieze avaria cauzată de prima secţionare şi sunt în continuare pe teren”, a anunţat compania.

UPDATE: Orange anunţă că, la această oră, serviciile de voce, date, precum şi aplicaţiile funcţionează în parametri normali. În urmă cu câteva ore, compania anunţa că o parte dintre clienţi întâmpină dificultăţi în accesarea serviciilor de voce şi date din cauza unor secţionări multiple în reţeaua de fibră optică.

„Serviciile de voce, date, precum şi aplicaţiile Orange funcţionează în parametri normali. Le recomandam celor care inca intampina probleme sa inchida si sa redeschida telefonul. Mulţumim tuturor pentru răbdare şi înţelegere”, este anunţul făcut de companie.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Orange a anunţat, miercuri, că o parte dintre clienţi întâmpină dificultăţi în accesarea serviciilor de voce şi date din cauza unor secţionări multiple în reţeaua de fibră optică.

„Momentan, o parte dintre clientii nostri intampina dificultati in accesarea serviciilor de voce si date, precum si a aplicatiilor Orange. Aceasta situatie se manifesta ca urmare a sectionarii multiple in reteaua de fibra optica. Colegii nostri din departamentul Tehnic lucreaza deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplaceri si iti multumim pentru intelegere. Revenim imediat ce avem noutati”, au anunţat reprezentanţii Orange România.

În România, principalii competitori ai companiei sunt Vodafone, Telekom şi Digi Mobil.

La 31 decembrie 2018, Orange România oferea servicii mobile, fixe şi TV pentru 10,762 milioane clienţi, în creştere cu 1,3% comparativ cu finalul lui 2017. Cifra de afaceri totală, pentru 2018, este de 1,125 miliarde de euro, iar creşterea a fost susţinută, în principal, de evoluţia pozitivă a serviciilor fix-mobil şi a consumului de date mobile.