Rețeta de supă cremă de roșii, împărtășită de Simona Gherghe: „E populară în perioada asta. Ai mei o adoră!”. Este foarte simplu de făcut

Rețeta de supă cremă de roșii, împărtășită de Simona Gherghe. Este una dintre cele mai apreciate și iubite prezentatoare TV, însă și o gospodină desăvârșită. Vedeta își răsfață deseori membrii familiei cu rețete delicioase, pe care le distribuie și pe rețelele sociale, la cererea fanilor.

07 sept. 2023, 08:49
Rețeta de supă cremă de roșii, împărtășită de Simona Gherghe: „E populară în perioada asta. Ai mei o adoră!”. Este foarte simplu de făcut
Rețeta de supă cremă de roșii, împărtășită de Simona Gherghe

Rețeta de supă cremă de roșii, împărtășită de Simona Gherghe. Acestă supă este extrem de populară în acest sezon, pentru că este bogată în vitamine, minerale, antioxidanți și compuși vegetali care oferă numeroase beneficii pentru sănătate.

Ah, supa asta! Mi-ați cerut rețeta. Am găsit-o pe Instagram, e populară în perioada asta. Ai mei o adoră!„, a scris Simona Gherghe pe pagina ei de Instagram.

Citește și: Simona Gherghe schimbă foaia cu copiii ei! Care este motivul pentru care a luat această decizie radicală: „Asta a trezit multe gânduri în mine”

Rețeta de supă cremă de roșii, împărtășită de Simona Gherghe

Ingrediente:

– 1 kg de roșii;

– 1 ardei capia mare;

– o ceapă roșie;

– o căpățână de usturoi;

– sare;

– piper;

– ulei de măsline.

Supă cremă de roșii. Mod de preparare

Pentru a prepara această rețetă, trebuie să respectați pașii următori. Pentru început, spălați bine legumele, pe care apoi va fi nevoie să le tăiați în bucăți. După care, ele trebuie puse într-un vas și băgate la cuptor.

După un timp de 45 de minute, cu ajutorul unui blender ele se pasează. În acest timp, veți adăuga și busuiocul alături de o linguriță de zahăr brun.

După care, preparatul este gata. Îl puteți servi cu crutoane pregătite în casă sau gata cumpărate. Extra puteți adăuga și puțin parmezan ras.

Toate legumele tăiate (nu mărunt), puse într-un vas la cuptor. Le-am lăsat cam 45 de minute. Apoi am folosit un blender, am adăugat busuioc și o linguriță de zahăr brun (că să taie din aciditatea roșiilor).

Se fac și crutoane, că tot e cuptorul încins, iar pentru doritori, se adaugă puțin parmezan ras. E un minunăție! Recomand că roșiile să fie foarte bine coapte!„, a precizat Simona Gherghe.